Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς'Θησαυροί του Αιγαίου' και 'Πανόραμα Αδριατικής' οι προτάσεις της Costa Cruises για την ελληνική αγορά
Κρουαζιέρα

'Θησαυροί του Αιγαίου' και 'Πανόραμα Αδριατικής' οι προτάσεις της Costa Cruises για την ελληνική αγορά

Τα νέα προγράμματα της Costa Cruises δίνουν έμφαση στην εμπειρία με μεγαλύτερες παραμονές στα λιμάνια προσέγγισης, ώστε οι ταξιδιώτες να έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνουν τους προορισμούς.

Δύο δρομολόγια με αναχώρηση από Πειραιά και Κωνσταντινούπολη, είναι η προτάσεις της Costa Cruises για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2022. Το “Costa Venezia“, εμπνευσμένο από τη Βενετία, με έντονο ιταλικό χαρακτήρα, πραγματοποιεί 7ήμερες και 14ήμερες κρουαζιέρες, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2022.

Η κρουαζιέρα με αναχώρηση από Πειραιά περιλαμβάνει δύο διήμερες παραμονές στην Κωνσταντινούπολη, στην αρχή και τη μέση της κρουαζιέρας. Ανάμεσα στους προορισμούς πυο επισκέπτεται έιναι η Σμύρνη, η Αλικαρνασσός (Μπόντρουμ), η Μύκονος, το Κουσάντασι, η Ρόδος και το Ηράκλειο.

Τα νέα προγράμματα της Costa Cruises δίνουν έμφαση στην εμπειρία με μεγαλύτερες παραμονές στα λιμάνια προσέγγισης, ώστε οι ταξιδιώτες να έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνουν τους προορισμούς. Επιπλέον, η διαμονή πάνω στο κρουαζιερόπλοιο είναι μια εμπειρία γεμάτη δραστηριότητα και αναβαθμισμένη ποιότητα φαγητού, με γνωστούς σεφ να επιμελούνται τα μενού.

Το φθινόπωρο, το “Costa Deliziosa” θα πραγματοποιήσει 8 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, κάθε Τετάρτη από 19 Οκτωβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου, για Μπάρι, Τεργέστη (Βενετία ή Λιουμπλιάνα), Σπλιτ (Κροατία), Κότορ (Μαυροβούνιο), Κατάκολο και επιστροφή στον Πειραιά.

Επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Costa Cruises είναι η allCruises.gr. Η εταιρεία ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σεόλον τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailor-made πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Στη φωτογραφία, το Costa Venezia” στο λιμάνι του Πειραιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024