Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑναφορά αφύπνισης των αμερικάνων επαγγελματιών τουρισμού

Αναφορά αφύπνισης των αμερικάνων επαγγελματιών τουρισμού

Αναφορά προς την Γραμματεία Εμπορίου των Η.Π.Α. απέστειλε πριν λίγες μέρες η αμερικάνικη ταξιδιωτική βιομηχανία, προκειμένου να επισημάνειστην πολιτεία την ανάγκη συστράτευσης στον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από […]

Αναφορά προς την Γραμματεία Εμπορίου των Η.Π.Α. απέστειλε πριν λίγες μέρες η αμερικάνικη ταξιδιωτική βιομηχανία, προκειμένου να επισημάνει<...>στην πολιτεία την ανάγκη συστράτευσης στον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την προσέλκυση περισσότερων διεθνών τουριστών. Στόχος που μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί μέσω των διπλωματικών σχέσεων και ενός διεθνούς προγράμματος στρατηγικής για τον τουρισμό.

Ειδικότερα, η αναφορά, που αποστολή της ήταν να λειτουργήσει ως ‘αφύπνιση’ και υπεβλήθη από το U.S. Travel and Tourism Advisory Board (TTAB), κάλυπτε ποικίλα θέματα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, επισημαίνοντας την αξία της στην οικονομία της χώρας, την ανάγκη απλούστευσης των διαδικασιών έκδοσης βίζα, αλλά και την σημασία εκπόνησης ενός διεθνούς στρατηγικού σχεδιασμού με άξονα την τουριστική προβολή και διαφήμιση των Η.Π.Α. στο εξωτερικό.

«Η αναφορά αυτή πρέπει να χαράξει την εθνική μας πολιτική στον τομέα των ταξιδίων και του τουρισμού, ενώ με την υλοποίηση των προτάσεων της θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε την αγορά για κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου, βελτιώνοντας την εικόνα της Αμερικής σε όλο τον κόσμο» σχολίασε ο πρόεδρος και CEO της Travel Industry Association of America, κ. Roger Dow.

«Οι πολιτικοί πρέπει να αντιληφθούν το όφελος προσέλκυσης 8 εκατ. περισσότερων τουριστών το χρόνο, οι οποίοι επιστρέφοντας θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στην Αμερική με τους πατριώτες τους» πρόσθεσε ο κ. Dow. «Έρευνες έχουν καταδείξει πως όσοι έχουν επισκεφτεί την Αμερική την προτιμούν έναντι άλλου προορισμού κατά 42%, σε σύγκριση με αυτούς που δεν την έχουν επισκεφτεί ποτέ. Η βιομηχανία μας μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνείδηση πολιτών όλου του κόσμου» κατέληξε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024