Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς`Ανοιγμα στην Ουκρανική τουριστική βιομηχανία επιχειρεί ο Ντόναλντ Τραμπ

`Ανοιγμα στην Ουκρανική τουριστική βιομηχανία επιχειρεί ο Ντόναλντ Τραμπ

`Ανοιγμα στην τουριστική βιομηχανία της Ουκρανίας σκέφτεται να επιχειρήσει στο προσεχές μέλλον ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ,καθώς όπως ισχυρίστηκε ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος σε προχτεσινές του δηλώσεις, “ο κ. Τραμπ προτίθεται […]

`Ανοιγμα στην τουριστική βιομηχανία της Ουκρανίας σκέφτεται να επιχειρήσει στο προσεχές μέλλον ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ,<...>καθώς όπως ισχυρίστηκε ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος σε προχτεσινές του δηλώσεις, “ο κ. Τραμπ προτίθεται να προβεί σε επενδύσεις στην πρώην σοβιετική αυτή δημοκρατία ύψους μισού δισ. δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, “ο αμερικανός επενδυτής πρόκειται να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και ενός συγκροτήματος, κλαμπ για γιοτ, στη Μαύρη θάλασσα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γιάλτας”, όπως δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Μεταφορών, κ. Εβχέν Τσερβονένκο, ο οποίος πρόσθεσε ότι “ο κ. Τραμπ είχε για το θέμα αυτό διαπραγματεύσεις με την ουκρανική κυβέρνηση τον περασμένο μήνα”.

Όπως ανέφερε ο κ. Εβχέν Τσερβονένκο “πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξένη επένδυση στην Ουκρανία στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, όπου οι μη Ουκρανοί επενδυτές αντιμετώπιζαν έως τώρα πολλές δυσκολίες, λόγω των διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024