Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑρμενία: Περιζήτητα τα ταξίδια σε Ελλάδα, Ισπανία, και Μαλδίβες
Προορισμοί

Αρμενία: Περιζήτητα τα ταξίδια σε Ελλάδα, Ισπανία, και Μαλδίβες

Αυξημένη ζήτηση από τους Αρμένιους τουρίστες παρουσιάζουν η Ελλάδα, η Ισπανία και οι Μαλδίβες για τη φετινή τουριστική περίοδο. Κυριότερος λόγος αυτής της αύξησης είναι η μείωση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων.

Σε αντίθεση με την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, την Τουρκία και αρκετούς άλλους τουριστικούς προορισμούς που ήταν περιζήτητοι στον παρελθόν, οι Αρμένιοι έχουν αρχίσει να ζητούν διακοπές στην Ελλάδα, την Ισπανία και τις Μαλδίβες, όπως επισημαίνεται από τουριστικούς πράκτορες που πουλάνε πακέτα για αυτούς τους νέους προορισμούς.
 
Οι τουριστικοί πράκτορες της Αρμενίας έχουν τη δική τους απάντηση σε αυτήν την αλλαγή. Θεωρούν ότι το πρώτο κίνητρο για την επέκταση σε αυτούς τους προορισμούς είναι η διευκόλυνση των διαδικασιών έκδοσης τουριστικής βίζας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσης η μείωση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων σε συνδυασμό με την νέα πολιτική της Αρμενίας στο πεδίο των αερομεταφορών.
 
Σε συνέντευξή της στο Αρμενικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διευθύντρια του τουριστικού γραφείου Holiday Tour, Armine Abrahamyan ανέφερε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία δεν είναι νέοι προορισμοί απλά αυξήθηκε η ζήτησή τους. “Φέτος τα τουριστικά πακέτα είναι αρκετά διαθέσιμα, σαν συνέπεια της μείωσης των τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια. Υπάρχουν, επίσης, νέες απευθείας πτήσεις χωρίς μετάβαση δια μέσου Μόσχας. Τον προηγούμενο χρόνο, ο μέσος όρος των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων για τις ευρωπαϊκές χώρες ήταν 450 ευρώ, ενώ φέτος ο μέσος όρος είναι περίπου 380 ευρώ” δήλωσε η κα Abrahamyan. Παρατήρησε, επίσης, ότι για αυτήν την τουριστική περίοδο ένας από τους πιο δημοφιλής και νέους προορισμούς για τους Αρμένιους είναι οι Μαλδίβες.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024