Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς`Αρωμα Ελλάδας στο Κάιρο

`Αρωμα Ελλάδας στο Κάιρο

`Aρωμα Ελλάδας πλημμύρισε την περασμένη Πέμπτη στο Κάιρο, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που διοργάνωσε ελληνική βραδιά, με αφορμήτην ανακήρυξη της χώρας μας ως τιμώμενης χώρας στην Μεσογειακή Έκθεση […]

`Aρωμα Ελλάδας πλημμύρισε την περασμένη Πέμπτη στο Κάιρο, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που διοργάνωσε ελληνική βραδιά, με αφορμή<...>την ανακήρυξη της χώρας μας ως τιμώμενης χώρας στην Μεσογειακή Έκθεση Τουρισμού.

Γεύση από Ελλάδα, δοκιμάζοντας τα εδέσματα της χώρας μας που την έχουν κάνει διάσημη σε πολλά μέρη του κόσμου, προσελκύοντας εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πάρουν ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Λαμπαδάριος, ο οποίος στον χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να δώσει έμφαση στους στενούς δεσμούς συνεργασίας που ενώνουν τις δύο χώρες, αλλά και στις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης τους.

Την ελληνική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Ζοχέιρ Γκαράνα, η Υφυπουργός Διεθνούς Συνεργασίας κα Μαντρίφα Γιούσεφ, ο Κύπριος Πρέσβης στην Χώρα του Νείλου κ. Φαίδων Αναστασίου, ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Ευάγγελος Τσαούσης, η Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κα Αικατερίνη Γκίνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας κ. Ιωάννης Ευαγγέλου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καίρου κ. Χρήστος Καβαλής και άλλοι επίσημοι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024