Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔολοφονία επικεφαλούς τουριστικού συμβούλου στη Μόσχα
Τουριστικοί Σύμβουλοι

Δολοφονία επικεφαλούς τουριστικού συμβούλου στη Μόσχα

Ο Γάλλος Regis Morvan, επικεφαλής μάρκετινγκ της τουριστικής επιχείρησης RM Consultants Russia, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα, θύμα ξυλοδαρμού, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Ένας Γάλλος πολίτης που αναφέρεται στα διεθνή δημοσιεύματα ως Regis Morvan, επικεφαλής μάρκετινγκ της τουριστικής επιχείρησης RM Consultants Russia, βρέθηκε νεκρός θύμα ξυλοδαρμού στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Μόσχας την περασμένη Δευτέρα. Η Διερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας έχει ξεκινήσει έρευνα για φόνο.

Σύμφωνα με πηγές της τουριστικής βιομηχανίας ο Morvan ήταν τουριστικός εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Ιερουσαλήμ και συνεργαζόταν με κάποια ξενοδοχεία των Μαλδίβων αλλά και της Ελλάδας. Ο Morvan, ο οποίος πιστεύεται ότι εργαζόταν στη Μόσχα τα τελευταία 15 χρόνια, ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στη Yauzskaya Ulitsa κοντά στο σταθμό του μετρό Taganskaya από ένα συνεργάτη, ο οποίος είχε ανησυχήσει λόγω της απουσίας του από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αναφέρουν δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ. Ο συνάδελφος ζήτησε από το θυρωρό του κτιρίου να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος, όπου και βρήκε το Morvan.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος της Διερευνητικής Επιτροπή Μόσχας, Sergei Stukalov ανέφερε ότι οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της αιτίας θανάτου του άντρα, εξετάζοντας το σώμα του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024