Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔολοφονία σε αμερικανικό τουριστικό αξιοθέατο
Αξιοθέατα

Δολοφονία σε αμερικανικό τουριστικό αξιοθέατο

Δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ έπαιζε αμέριμνος το γνωστό παιχνίδι Pokemon Go.

Πυροβόλησαν μέχρι θανάτου έναν άνθρωπο σε ένα τουριστικό αξιοθέατο στο Σαν Φρανσίσκο ενώ εκείνος έπαιζε αμέριμνος το καινούριο παιχνίδι Pokemon Go.
 
Το Aquatic Park, κοντά στην πλατεία Ghirardelli, στην προκυμαία του Σαν Φρανσίσκο, είναι το σημείο στο οποίο ο 20χρονος Calvin Riley δολοφονήθηκε, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.
 
Απ’ όσα γνωρίζουμε δεν υπήρξε καμία διαμάχη ανάμεσα στο θύμα και τον θύτη. Δεν ειπώθηκε τίποτα. Ήταν απλώς μια παράλογη κίνηση από έναν αναίσθητο άνθρωπο, καθώς απλώς εμφανίστηκε ο δράστης, πυροβόλησε τον φίλο μου και έφυγε“, ανέφερε ο οικογενειακός φίλος του θύματος John Kirby.
 
Η αστυνομία αναφέρει πως ο Riley και ένας φίλος του παρατήρησαν ότι κάποιος τους παρακολουθούσε όσο έπαιζαν το παιχνίδι στα κινητά τους τηλέφωνα αλλά δεν έδωσαν μεγάλη σημασία. 
 
Ο αρχιφύλακας Robert Jansing ανέφερε ότι η αιτία της δράσης αυτής παραμένει ακόμη άγνωστη, καθώς δεν υπήρχε κάποια επιθυμία για κλοπή, ήταν απλώς μια ωμή δολοφονία.
 
Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο διακριτό κίνητρο αυτή τη στιγμη“, αναφέρει ο Jansing.
 
Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν η δολοφονία είναι συνδεδεμένη με το άκρως διάσημο πλέον παιχνίδι, καθώς οι παίχτες βγαίνουν σε διάφορα μέρη στις πόλεις τους ψάχνοντας Pokemon. Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο που πολλοί παίχτες έπεσαν θύματα ληστειών και επιθέσεων, καθώς είναι όλο και πιο απορροφημένοι στα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς έτσι να δίνουν σημασία γύρω τους.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024