Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδήλωση για τον ελληνικό τουρισμό στο Λονδίνο
Βρετανική Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

Εκδήλωση για τον ελληνικό τουρισμό στο Λονδίνο

Ειδική εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με τη συμμετοχή 200 δημοσιογράφων από διάφορες χώρες, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και διοργανώθηκε από τη Βρετανική Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου…

Ειδική εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με τη συμμετοχή 200 δημοσιογράφων από διάφορες χώρες, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού<...>Οργανισμού Τουρισμού και διοργανώθηκε από τη Βρετανική Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, ο ελληνικός τουρισμός απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από εκπροσώπους των μεγαλύτερων μέσων επικοινωνίας, έντυπων και ηλεκτρονικών, όλου του κόσμου και επιβεβαιώθηκε ότι η Ελλάδα φέτος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων για τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Αθανάσιος Οικονόμου, ο οποίος εκπροσώπησε στην εκδήλωση την πολιτική ηγεσία του ελληνικού Τουρισμού, μετέφερε μήνυμα της Υπουργού, κυρίας Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, και αναφέρθηκε στα μέτρα που λαμβάνονται και τις πολιτικές που υλοποιούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρξε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ερμηνεία επιτυχιών του ελληνικού τραγουδιού από τον Αντώνη Καλογιάννη, ενώ κατόπιν κληρώσεως ικανός αριθμός ξένων δημοσιογράφων θα επισκεφθεί και φιλοξενηθεί στη χώρα μας.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου της Βρετανίας, με μακρόχρονη παράδοση και ιστορία, θεωρείται ένας από τους εγκυρότερους και με μεγάλο κύρος Οργανισμούς στο χώρο, έχει 700 μέλη από περισσότερα από 70 κράτη, που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα μέσα σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Η θετική εικόνα που υπάρχει για την τουριστική Ελλάδα επιβεβαιώθηκε και σε συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Οικονόμου, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Βρετανών Tour Operators, κ. Andrew Cooper, ο οποίος επισήμανε ότι οι Ελληνικοί προορισμοί είναι ψηλά στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών και ότι το 2007 υπάρχουν ενδείξεις ενθαρρυντικές για ακόμα μια καλύτερη χρονιά στον ελληνικό τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024