Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού της Ινδίας στην Κύπρο
Προβολή προορισμού

Εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού της Ινδίας στην Κύπρο

Το γραφείο του Μιλάνου του Τουριστικού Οργανισμού της Ινδίας οργάνωσε πρόσφατα σε συνεργασία με την Travel Media Applications εκδήλωση στην Κύπρο με στόχο την γνωριμία των τουριστικών γραφείων της χώρας με το τουριστικό προϊόν της Ινδίας στο ξενοδοχεία Hilton Cyprus.

Το γραφείο του Μιλάνου του Τουριστικού Οργανισμού της Ινδίας οργάνωσε πρόσφατα σε συνεργασία με την Travel Media Applications εκδήλωση στην Κύπρο με στόχο τη γνωριμία των τουριστικών γραφείων της χώρας με το τουριστικό προϊόν της Ινδίας στο ξενοδοχεία Hilton Cyprus.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Ravi Bangar, ύπατος αρμοστής της Ινδίας στην Κύπρο, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν ο κ. Chandrashkekhar Sarma, Πρώτος Γραμματέας της Ύπατης Αρμοστείας της Ινδίας στην Κύπρος, ο κ. Ανδρέας Ιωάννου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ινδοκυπριακού και υψηλά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας και των Τουριστικών Ενώσεων της Κύπρου, όπως ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, γενικός διευθυντής της ACTA (Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου) ο κ. Χρήστος Μούστρας, Marketing Officer του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, και η κα Αντιγόνη Καποδίστρια, υψηλόβαθμο στέλεχος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Η παρουσίαση του Incredible India έγινε από τον κ. Gangadhar Chilka, διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας στο γραφείο στο Μιλάνο, σε περίπου 20 από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Κύπρου με στόχο την καλύτερη ενημέρωση τους σχετικά με τις τουριστικές δυνατότητες του προορισμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας παρέδωσε πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε μια κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ινδία. Ο κ. Αντώνης Χατζηρούσος, διευθυντής του Travel Box Λευκωσίας ήταν ο τυχερός νικητής του ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip), ενώ ακολούθησε κοκτέιλ με ινδικά πιάτα.


Ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης (πέμπτος από αριστερά) με τον κ. Chilka Gangadhar, διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας στο γραφείο στο Μιλάνο (τρίτος από αριστερά), στο περίπτερο της Ινδίας, κατά τη διεθνή έκθεση “Ταξίδι” 2014.

Ο κ. Gangadhar σχολίασε μετά την εκδήλωση: “Η παρουσίαση είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που φέρνει σε σύνδεση τους προμηθευτές από την Ινδία με τους αγοραστές. Αυτή τη χρονιά, ο Οργανισμός Τουρισμού της Ινδίας έχει στόχο την ανάδειξη της πολυπλευρικότητας των αξιοθεαμάτων του τουρισμού της Ινδίας, και τα νέα προϊόντα – πακέτα με σλόγκαν ‘Βρείτε αυτό που ζητάτε’. Αυτή είναι μια διεθνής καμπάνια, που προβάλει διαφορετικά θέματα του τουρισμού της Ινδίας που με διάφορα προϊόντα όπως MICE, Ayurveda & Wellness, περιπέτεια και Φύση, Τουρισμός Υγείας, Προσκυνηματικός Τουρισμός, Πολιτιστικός Τουρισμός, Αγροτικός Τουρισμός, και πολλά άλλα. Ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και τα Μέσα Ενημέρωσης θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Είμαι βέβαιος ότι οι συνεχείς προσπάθειές μας και η παρουσία μας στην εν λόγω αγορά θα φέρει σίγουρα θετικά αποτελέσματα στην αύξηση των τουριστικών αφίξεων από την Κύπρο στην Ινδία όχι μόνο φέτος αλλά και στο μέλλον”.

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications, που διοργάνωσε την εκδήλωση, πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ινδία εκτιμά ότι η Κύπρος είναι μια μελλοντική αγορά για εξερχόμενο τουρισμό. Για τους Κυπρίους, η Ινδία είναι ένας εξωτικός και πολύ σημαντικός προορισμός, που έχει πολλά τουριστικά προϊόντα να προσφέρει στον ταξιδιώτη και πλούσια κουλτούρα όπως προανέφερε ο κ. Gangadhar. Οι προσπάθειες για την προώθηση της Ινδίας στην Ελλάδα και την Κύπρο θα συνεχισθούν και είμαστε σίγουροι ότι οι τουρίστες και από τις δύο χώρες θα αυξηθούν στο μέλλον”.

Στη φωτογραφία, ο διευθυντής του Ινδικού Οργανισμού Τουρισμού, στο γραφείο του Μιλάνο, που είναι αρμόδιο επίσης για Ελλάδα και Κύπρο, κ. Gangadhar Chilka παρουσιάζει τον προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024