Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκλογές και βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων

Εκλογές και βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το 28ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, European Hotel Managers Association, (EHMA), στην Πράγα της Τσεχίας. Στο συνέδριο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 300 διευθυντές ξενοδοχείων. Κατά τη […]

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το 28ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, European Hotel Managers Association, (EHMA<.>), στην Πράγα<...> της Τσεχίας. Στο συνέδριο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 300 διευθυντές ξενοδοχείων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν εκλογές για την θέση του προέδρου και των δύο αντιπροέδρων της Ένωσης. Ο κ. Joern U. Sroka εκλέχθηκε, ξανά, στην θέση του προέδρου της ΕΗΜΑ, ενώ ο κ. Marci Sorbellini θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος, και ο κ. Adriano Viscovich θα είναι αντιπρόεδρος. Κατά την διάρκεια του Gala δείπνου το βραβείο του 2000 για τον ‘Διευθυντή της Χρονιάς’ απονεμήθηκε στον κ. Maurice Urech, γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Hotel Villa Principe Leopoldo, που βρίσκεται στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων ιδρύθηκε το 1974 στην Ρώμη, και έχει σαν μέλη της διευθυντές ξενοδοχείων πολυτελείας και πρώτης κατηγορίας από όλη την Ευρώπη. Στόχος της είναι η βελτίωση των ικανοτήτων των διευθυντών των ξενοδοχείων όπως και του προσωπικού τους με σκοπό την διατήρηση ή βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών στους πελάτες των ξενοδοχείων.

Φωτο: (Από αριστερά προς τα δεξιά) Ο κ. Maurice Urech παραλαμβάνει το βραβείο του από τον πρόεδρο του ΕΗΜΑ κ. Joern U. Sroka.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024