Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκρήξεις σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Τζακάρτα
Ινδονησία

Εκρήξεις σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Τζακάρτα

Δύο διαδοχικές εκρήξεις στα δύο από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, στο Ritz-Carlton και το Marriott προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον εννέα ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό 42 άλλων, σύμφωνα με την αστυνομία…

Δύο διαδοχικές εκρήξεις στα δύο από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, στο Ritz-Carlton<...> και το Marriott προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον εννέα ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό 42 άλλων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι εκρήξεις που προκλήθηκαν από βόμβες μεγάλης ισχύος σημειώθηκαν στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην εμπορική συνοικία Κουνινγκάν, στο κέντρο της Τζακάρτας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφαλείας, Ουιντόντο Αντι Σουσίπτο.

“Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε εννέα. Οκτώ σκοτώθηκαν επί τόπου και ο ένατος εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Υπάρχουν επίσης 42 τραυματίες εκ των οποίων 14 ξένοι”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Νάναν Σοκάμα.

Ακόμη, αστυνομικοί εντόπισαν μια βόμβα τοποθετημένη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Marriott, την οποία εξουδετέρωσαν πυροτεχνουργοί της το πρωί, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024