Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκρηξη σε ξενοδοχείο στο Νταβός χωρίς θύματα
Μια αριστερή οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την μικρή έκρηξη

Εκρηξη σε ξενοδοχείο στο Νταβός χωρίς θύματα

Αριστεροί ακτιβιστές ανέλαβαν την ευθύνη για την μικρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες στο ξενοδοχείο Posthotel στο Νταβός, κοντά στο κτίριο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, χωρίς πάντως να υπάρξουν […]

Αριστεροί ακτιβιστές ανέλαβαν την ευθύνη για την μικρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες στο ξενοδοχείο Posthotel στο Νταβός, κοντά στο κτίριο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο<...> Οικονομικό Φόρουμ, χωρίς πάντως να υπάρξουν θύματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο Ντέβιν Ουίνινγκ, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος αγορών του Thomson Reuters, συμμετείχε σε συνάντηση με ανώτερα στελέχη στο ξενοδοχείο αυτό όταν σημειώθηκε η έκρηξη. “Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Όλοι πίστεψαν πως επρόκειτο για βόμβα”, δήλωσε. “Χρειάστηκε μισή ώρα για να συνεχιστεί η συνάντηση”. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν αργότερα ότι είχε εκραγεί ένας λέβητας. Το κύριο πρόγραμμα του Φόρουμ δεν επηρεάστηκε.

Μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται “Επαναστατική Προοπτική” αναφέρει σε ανακοίνωσή της σε έναν ιστότοπο ακτιβιστών ότι έβαλε στόχο το Posthotel με μια εμπρηστική βόμβα και προσθέτει ότι στο εν λόγω ξενοδοχείο έμεναν Ελβετοί υπουργοί και εκπρόσωποι της κορυφαίας τράπεζας UBS.

Το πολυτελές ξενοδοχεδίο βρίσκεται στην “καρδιά” του χωριού του Νταβός, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το συνεδριακό κέντρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όπου συναντώνται εκατοντάδες επικεφαλής εταιρειών, κεντρικοί τραπεζίτες και πολιτικοί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024