Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκσυγχρονίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της Σλοβενίας

Εκσυγχρονίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της Σλοβενίας

Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα επενδύσει η Σλοβενία έως το 2020, για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου της, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Μάρκο Πάβλιτς, και τις δηλώσεις του κατά τη […]

Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα επενδύσει η Σλοβενία έως το 2020, για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού<...> δικτύου της, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Μάρκο Πάβλιτς, και τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνάντησης των υπουργών Μεταφορών της Ε.Ε. στη Λιουμπλιάνα.

Ο κ. Πάβλιτς τόνισε ότι το μεγαλύτερο έργο για τα επόμενα χρόνια είναι η κατασκευή δεύτερης σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει τις πόλεις Ντίβατς και Κόπρα στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, οι εργασίες της οποίας αναμένεται να αρχίσουν το 2005.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων Γιοχάνες Λούντεβιγκ τόνισε στη διάρκεια της συνάντησης ότι η ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ευρώπη εξαρτάται κατά μεγάλο μέρος από την πολιτική βούληση και ότι κατά κανόνα οι πολιτικοί δίνουν το “πράσινο φως” για τα έργα στους σιδηρόδρομους. Επισήμανε δε ότι τα σιδηροδρομικά δίκτυα υστερούν σε σχέση με τα οδικά και πρέπει να εκσυγχρονιστούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024