Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈκτακτο σχέδιο ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού της Κύπρου
Κύπρος

Έκτακτο σχέδιο ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού της Κύπρου

2η Πρόσκληση για συμμετοχή επιπρόσθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων στο 'Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού'.

Με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου υλοποιεί “Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού”, το οποίο αποσκοπεί στην ενθάρρυνση πραγματοποίησης διακοπών στην Κύπρο, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο.

Ως αποτέλεσμα της πρόσφατης εξαγγελίας από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του νέου “Ειδικού Σχεδίου Ξενοδοχειακών Μονάδων και Τουριστικών Καταλυμάτων”, παρατηρείται αυξημένη ζήτηση από Τουριστικά Καταλύματα για ένταξή τους στο Σχέδιο του υφυπουργείου.

Ως εκ τούτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει 2η πρόσκληση για συμμετοχή πρόσθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων στο “Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού”. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Σχέδιο είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.00. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους εμπρόθεσμα, δεδομένου ότι δεν θα γίνονται αποδεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις. Οι πρόσθετες επιχειρήσεις που θα εγκριθούν, θα μπορούν να ενταχθούν στο Σχέδιο από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024