Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκτός αγοράς δύο εξειδικευμένα γραφεία για Τουρκία
Fly Brits και Perfect Choice

Εκτός αγοράς δύο εξειδικευμένα γραφεία για Τουρκία

Σοβαρό πλήγμα υπέστη στις αρχές Σεπτεμβρίου ο τουρισμός της Τουρκίας, έπειτα από τη χρεωκοπία δύο εξειδικευμένων γραφείων του στην βρετανική αγορά. Αρχικά, δήλωσε χρεωκοπία ο tour operator της Τουρκίας, Fly Brits, που είχε έδρα στο Kent, με περίπου 200 πελάτες στο εξωτερικό και 250 με κρατήσεις για το προσεχές μέλλον. Ο συγκεκριμένος tour operator κατείχε επίσης…

Σοβαρό πλήγμα υπέστη στις αρχές Σεπτεμβρίου ο τουρισμός της Τουρκίας, έπειτα από τη χρεωκοπία δύο εξειδικευμένων γραφείων του στην βρετανική αγορά. Αρχικά, δήλωσε χρεωκοπία ο tour operator της Τουρκίας, Fly Brits, που είχε<...>έδρα στο Kent, με περίπου 200 πελάτες στο εξωτερικό και 250 με κρατήσεις για το προσεχές μέλλον. Ο συγκεκριμένος tour operator κατείχε επίσης τα brands: `Fly Brits`, `Air Brits`, `Holiday Brits` and `Late Brits`

Στη συνέχεια, εκτός αγοράς, τέθηκε πριν λίγες μέρες και δεύτερος tour operator της Τουρκίας, με έδρα στο Surrey, προσφέροντας πτήσεις από κεντρικά αεροδρόμια της Βρετανίας και πακέτα διακοπών για την Τουρκία. Πρόκειται για το Perfect Choice, που έχει περίπου 500 ταξιδιώτες στο εξωτερικό και περισσότερες από 1.250 μελλοντικές κρατήσεις.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας φροντίζει να ολοκληρωθούν οι διακοπές των ταξιδιωτών στο εξωτερικό και να γυρίζουν στη Βρετανία, ενώ για όσους έχουν κάνει κρατήσεις θα εγγυηθεί την πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024