Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈλληνας βραβεύτηκε από την AH&LA

Έλληνας βραβεύτηκε από την AH&LA

Έλληνας, Διευθυντικό Στέλεχος ξενοδοχειακού Συγκροτήματος τιμήθηκε με διεθνή αναγνώριση από την Ένωση American Hotel & Lodging Association, μέσω του προέδρου της 18μελούς επιτροπής της κ. Anthony Marsall, και του απονεμηθεί […]

Έλληνας, Διευθυντικό Στέλεχος ξενοδοχειακού Συγκροτήματος τιμήθηκε με διεθνή αναγνώριση από την Ένωση<...> American Hotel & Lodging Association, μέσω του προέδρου της 18μελούς επιτροπής της κ. Anthony Marsall, και του απονεμηθεί η διάκριση Certified Hotel Administrator “Emeritus Status”.

Αυτή η μοναδική διεθνή αναγνώριση στην Ελλάδα, και ίσως και στην Ευρώπη απονεμήθηκε στον κ. Νικόλαο Ριζάκη, στον οποίο ανήκει από το 1981. Ο κ. Ριζάκης το 2005 θα συμπληρώσει 40 χρόνια παρουσίας στην ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού. Ο κ. Ριζάκης ξεκίνησε το 1965 την επαγγελματική του καριέρα, δουλεύοντας στο Ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας ως Groom και με το πέρασμα του χρόνου και αναλαμβάνοντας ολοένα και περισσότερα καθήκοντα κατάφερε να εμπλουτίσει την επαγγελματική του προϋπηρεσία, έχοντας αναλάβει τελικώς διευθυντικές αρμοδιότητες στα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, της Ελβετίας, της Ισπανία, της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όσον αφορά στην διάκριση, που του απονεμηθεί πρέπει να σημειώσουμε πως το C.H.A. Certified Hotel Administrator “Emeritus Status” παραχωρείται μετά από συνεχείς διαδικασίες, ελέγχους των απαιτούμενων διατάξεων και αποδείξεων, όπου οι προτεινόμενοι υποψήφιοι για την διάκριση θα πρέπει να έχουν επιδείξει επί σειρά ετών ακαδημαϊκά και επαγγελματικά επιτεύγματα στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024