Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνογαλλικές συναντήσεις για ξενοδοχειακό εξοπλισμό, θαλασσοθεραπεία και θερμαλισμό
Επαγγελματικές επαφές με 19 γαλλικές επιχειρήσεις

Ελληνογαλλικές συναντήσεις για ξενοδοχειακό εξοπλισμό, θαλασσοθεραπεία και θερμαλισμό

Το Εμπορικό Τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Γαλλικό Οργανισμό για τη Διεθνή Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων (UBIFRANCE), διοργανώνουν επαγγελματικές επαφές μεταξύ 19 γαλλικών επιχειρήσεων και ενδιαφερόμενων Ελλήνων επιχειρηματιών, με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Το Εμπορικό Τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Γαλλικό Οργανισμό για τη Διεθνή Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων (UBIFRANCE), διοργανώνουν επαγγελματικές επαφές μεταξύ 19 γαλλικών επιχειρήσεων<...> και ενδιαφερόμενων Ελλήνων επιχειρηματιών, με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Οι γαλλικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

  • ξενοδοχειακό εξοπλισμό (έπιπλα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, ξύλινες διακοσμήσεις / ψευδοροφές, εξοπλισμός για πισίνες και λουτρά, αυτοκόλλητα διακοσμητικά κοινόχρηστων χώρων και δωματίων ξενοδοχείων, γυάλινα χωρίσματα και είδη σήμανσης, βραδύκαυστα υφάσματα)
  • θαλασσοθεραπεία / θερμαλισμό (εξοπλισμός κέντρων θαλασσοθεραπείας / θερμαλισμού, ινστιτούτων ομορφιάς, λογισμικά προγράμματα, καλλυντικά προϊοντα, συμπληρώματα διατροφής).

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022