Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕορτασμοί στην Καβάλα για τη νέα χιλιετηρίδα

Εορτασμοί στην Καβάλα για τη νέα χιλιετηρίδα

Ένα πρωτότυπο εορταστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κατάρτισε ο δήμος Καβάλας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις με laser στον ουρανό ενώ τα μεσάνυχτα της αλλαγής της χιλιετίας, χιλιάδες […]

Ένα πρωτότυπο εορταστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κατάρτισε ο δήμος Καβάλα<.>ς<...>. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις με laser στον ουρανό ενώ τα μεσάνυχτα της αλλαγής της χιλιετίας, χιλιάδες μπαλόνια θα αφεθούν ελεύθερα μέσα από μια τεράστια μπάλα που θα συμβολίζει τη γη.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν από την περασμένη Παρασκευή με την φωταγώγηση της πόλης και με την συνοδεία της μπάντας της ΧΙ Μεραρχίας, που παρέλασε στους κεντρικούς δρόμους.
Στις 31 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία "ελευθερίας" της πόλης όπου για ένα δίωρο θα ακούγονται κάλαντα από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. Επίσης θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χωρών. Εορτασμοί θα γίνουν και στην πλατεία "Καπνεργάτη" με ζογκλέρ και παρόμοιες παραστάσεις. Η υποδοχή του 2000 θα γίνει με λαϊκή μουσική και με το μπαλέτο της σχολής Σωτηρίου. Η υποδοχή της νέας χρονιάς θα γίνει με ένα εντυπωσιακό laser show.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023