Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπαφές Μητσόπουλου με “EL AL” για επανέναρξη πτήσεων Τελ Αβίβ-Λάρνακας
Αεροπορικές εταιρίες

Επαφές Μητσόπουλου με “EL AL” για επανέναρξη πτήσεων Τελ Αβίβ-Λάρνακας

Την επανέναρξη των πτήσεων Τελ Αβίβ-Λάρνακας από τον κρατικό αερομεταφορέα του Ισραήλ “EL AL” συζήτησε κατά τη διάρκεια συνάντησης ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος, με εκπροσώπους της εταιρείας.

Οι προοπτικές επανέναρξης των πτήσεων Τελ Αβίβ-Λάρνακας από τον κρατικό αερομεταφορέα του Ισραήλ “EL AL” συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος, με εκπροσώπους της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μητσόπουλος, «μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συνεργασία με το Ισραήλ στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών». Πρόσθεσε ότι η EL AL είναι πολύ σημαντικός εταίρος για την Κυπριακή Δημοκρατία, δεδομένου ότι το 95% περίπου των πτήσεων της εταιρείας διεξάγεται μέσω του εναερίου χώρου της Κύπρου.

Ερωτηθείς ο Υπουργός αν συζητήθηκε κάποια συνεργασία και σε άλλο επίπεδο, απάντησε ότι «επί του παρόντος όχι, δεν εγέρθηκε τέτοιο ζήτημα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024