Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπισημοποιείται η συνεργασία των δήμων Μαρίνο και Ναυπάκτου

Επισημοποιείται η συνεργασία των δήμων Μαρίνο και Ναυπάκτου

Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης των δήμων Μαρίνο και Ναυπάκτου, υπεγράφη στη πόλη του Μαρίνου, όπου βρέθηκε αντιπροσωπεία της πόλεως της Ναυπάκτου υπό τον δήμαρχο κ. Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος μαζί με τον […]

Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης των δήμων Μαρίνο και Ναυπάκτου, υπεγράφη στη πόλη<...> του Μαρίνου, όπου βρέθηκε αντιπροσωπεία της πόλεως της Ναυπάκτου υπό τον δήμαρχο κ. Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος μαζί με τον ιταλό δήμαρχο κ. Ούγκο Ονοράτι υπέγραψε το Πρωτόκολλο.

Ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Γιάννης Νταουσάνης δήλωσε ικανοποιημένος και συγκινημένος με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Αδελφοποίησης, και ανέφερε ότι “τέθηκαν οι βάσεις για την άψογη συνεργασία και την καλλιέργεια, τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο Δήμων, όχι μόνον σε πολιτιστικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο τουρισμού, εκπαίδευσης, εμπορίου και ανάπτυξης.

Από την άλλη, ο δήμαρχος κ. Ούγκο Ονοράτι, αφού καλωσόρισε, την αντιπροσωπεία της Ναυπάκτου, εξέφρασε την ελπίδα ότι, με την αδελφοποίηση αυτή θα τεθούν ισχυρές βάσεις για σημαντικές μελλοντικές σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους δύο Δήμους.

Ακόμα, στην τελετή ήταν παρούσα και αντιπροσωπεία του Δήμου Νόικελν της Περιφέρειας του Βερολίνου, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο κ. Στέφανι Βόγκελσανγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νόικελν έχει αδελφοποιηθεί και διατηρεί στενές σχέσεις με το Δήμο του Μαρίνο από το 1981. Έτσι, η αντιδήμαρχος του Νόικελν κ. Στέφανι Βόγκελσανγκ, παίρνοντας το λόγο με τη σειρά της, εξέφρασε την ελπίδα, από την καινούργια αδελφοποίηση, να προκύψουν σχέσεις αλληλοϋποστήριξης στους διάφορους τομείς, όχι μόνον ανάμεσα στους Δήμους Ναυπάκτου και Μαρίνο, αλλά και ανάμεσα στους Δήμους Ναυπάκτου και Νόικελν Βερολίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024