Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη αντιπροσωπείας της TURSAB Ανατολικής Θράκης στη Χαλκιδική
Τουριστικά γραφεία

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της TURSAB Ανατολικής Θράκης στη Χαλκιδική

Η 16μελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της TURSAB Cebi Orhan φιλοξενήθηκε και περιηγήθηκε στην Σιθωνία με την συνεργασία του Δήμου Σιθωνίας. Η επίσκεψη είχε ως στόχο τη γνωριμία με τη Χαλκιδική, την αύξηση των διανυκτερεύσεων και την ανάπτυξη του οδικού τουρισμού από την περιοχή της Ανατολικής Θράκης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής φιλοξένησε μέλη της TÜRSAB Ανατολικής Θράκης στη Χαλκιδική στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία για την επίσκεψη αυτή κλείστηκε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη.

Η 16μελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της TURSAB Cebi Orhan φιλοξενήθηκε και περιηγήθηκε στην Σιθωνία με τη συνεργασία του Δήμου Σιθωνίας και ειδικότερα του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού στην Τουρκία, κ. Στέφανου Χατζημανώλη.

Η επίσκεψη είχε ως στόχο τη γνωριμία με τη Χαλκιδική, την αύξηση των διανυκτερεύσεων και την ανάπτυξη του οδικού τουρισμού από την περιοχή της Ανατολικής Θράκης. Η Ανατολική Θράκη της Τουρκίας απέχει 4-5 ώρες από τη Χαλκιδική και έχει πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια. Στην Αδριανούπολη υπάρχει Προξενική Αρχή της Ελλάδας όπου γίνεται έκδοση της βίζας. Η Ανατολική Θράκη είναι από τις πιο οικονομικά ανερχόμενες περιοχές της Τουρκίας με 3.000 περίπου εργοστάσια πολυεθνικών εταιριών.

Οι τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης, στις εγκαταστάσεις του μελισσοκομικού συνεταιρισμού “ΣΙΘΩΝ”, όπως και σε αξιοθέατα και τουριστικές υποδομές της περιοχής. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους πραγματοποιήθηκε workshop με τουριστικούς επιχειρηματίες της Χαλκιδικής.

Συνεργός στην προσπάθεια αυτή ήταν το ξενοδοχείο Athena Pallas στην ακτή Ελιάς, όπου φιλοξενήθηκε η αποστολή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024