Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη του κ. Σάββα Τσιτουρίδη στις κινητές εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο

Επίσκεψη του κ. Σάββα Τσιτουρίδη στις κινητές εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο

Τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου και την Κυριακή 22 Μαΐου ο κος Σάββας Τσιτουρίδης, τέως υπουργός Γεωργίας, συνοδεία του κου Αμανατίδη, […]

Τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου και την Κυριακή 22 Μαΐου<...> ο κος Σάββας Τσιτουρίδης, τέως υπουργός Γεωργίας, συνοδεία του κου Αμανατίδη, τέως Δημάρχου Κιλκίς, δημοσιογράφων και άλλων παραγόντων.

Η επίσκεψη του κου Σ. Τσιτουρίδη στον εκθεσιακό χώρο των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού στο Βερολίνο επισήμανε το σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει η Choose Media για την προώθηση της Ελλάδας στην Γερμανία με έναν μοναδικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η συστηματική προβολή του ελληνικού τουρισμού σε μία σημαντική αγορά όπως η Γερμανία αξιοποιεί κατά το μέγιστο την μετα-ολυμπιακή περίοδο και την επερχόμενη έναρξη της τουριστικής περιόδου στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας.

Από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου διέρχονται καθημερινά 150.000 Γερμανοί ταξιδιώτες ενώ η ίδια πόλη του Βερολίνου αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην μαραθώνια καμπάνια τουρισμού που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο στους μεγαλύτερους και σημαντικότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Γερμανίας. Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού θα παραμείνουν στον σταθμό έως και τις 2 Ιουνίου προσκαλώντας τους Γερμανούς επισκέπτες να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024