Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπιστρέφουν οι τουρίστες στην Αίγυπτο

Επιστρέφουν οι τουρίστες στην Αίγυπτο

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο 58 ξένων τουριστών στη περιοχή του Λούξορ, ο Αιγυπτιακός τουρισμός δείχνει σημεία αύξησης και ανάκαμψης από την κρίση που είχε περιέλθει. Σύμφωνα […]

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο 58 ξένων τουριστών στη περιοχή του Λούξορ, ο Αιγυπτιακός τουρισμός δείχνει σημεία<…> αύξησης και ανάκαμψης από την κρίση που είχε περιέλθει.
Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή κυβέρνηση, που έχει πολλή μεγάλη ανάγκη το ξένο συνάλλαγμα, η κατάσταση δείχνει να είναι πάλι φυσιολογική.
Οι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή του Λούξορ είναι κυρίως Γάλλοι και Άγγλοι. Στο Λούξορ, αλλά και στις τριγύρω περιοχές, υπάρχει πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη και στους δρόμους υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα.
Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αίγυπτο<.> μετά την ανάκαμψη του τουρισμού της δεν αυξήθηκαν μόνο σε αριθμό, αλλά και σε εισόδημα. Σε σύγκριση με την περίοδο πριν τις αναταραχές το εισοδηματικό επίπεδο των τουριστών δείχνει να είναι αυξημένο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024