Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίθεση με ένα φλυτζάνι δέχτηκε η Μόνα Λίζα από τουρίστρια
Επίθεση στο Μουσείο του Λούβρου

Επίθεση με ένα φλυτζάνι δέχτηκε η Μόνα Λίζα από τουρίστρια

Μια Ρωσίδα τουρίστρια εκσφενδόνισε ένα άδειο φλιτζάνι τσαγιού στο διάσημο έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι, πριν από μία εβδομάδα στο Μουσείο του Λούβρου, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Le Parisien”. […]

Μια Ρωσίδα τουρίστρια εκσφενδόνισε ένα άδειο φλιτζάνι τσαγιού στο διάσημο έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι, πριν από μία εβδομάδα στο<...> Μουσείο του Λούβρου, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Le Parisien”. Ο πίνακας, ο οποίος φυλάσσεται σε βιτρίνα με αλεξίσφαιρο τζάμι και σε χώρο που φρουρείται, δεν υπέστη κάποια ζημιά. Η δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε για ψυχολογική γνωμάτευση, ενώ το μουσείο κατέθεσε μήνυση.

Η γυναίκα φέρεται ότι υποφέρει από το Σύνδρομο Sendhal, όπου ο πάσχων συμπεριφέρεται παράλογα όταν συγκινείται από κάποιο έργο τέχνης. Τον περασμένο χρόνο ένας πίνακας του Αμερικανού καλλιτέχνη Cy Twombly, δέχτηκε επίθεση από μία γυναίκα που τον φίλησε αφήνοντάς του το αποτύπωμα από το κόκκινο κραγιόν της, σε έκθεση στο Παρίσι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024