Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπιτυχημένο το πρόγραμμα Leonardo da Vinci του ΚΟΤ

Επιτυχημένο το πρόγραμμα Leonardo da Vinci του ΚΟΤ

Πολύ επιτυχημένο κρίθηκε το πρόγραμμα Leonardo da Vinci «Cultural Heritage Tourism Network», το οποίο συντόνισε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Το πρόγραμμα περιλήφθηκε τόσο στη βάση δεδομένων της Ε.Ε., όσο και […]

Πολύ επιτυχημένο κρίθηκε το πρόγραμμα Leonardo da Vinci «Cultural Heritage Tourism Network», το οποίο συντόνισε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού<...>.

Το πρόγραμμα περιλήφθηκε τόσο στη βάση δεδομένων της Ε.Ε., όσο και στην ειδική μπροσούρα για τον τουρισμό, Leonardo da Vinci, series: Good Practices, Tourism, η οποία εκδόθηκε σε πέντε γλώσσες.

Η μπροσούρα αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο γενικών διευθύνσεων της Ε.Ε. και περιέχει μόνο δέκα επιτυχή παραδείγματα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων και το Κυπριακό Cultural Heritage Tourism Network”.

Όπως αναφέρουν στον από κοινού πρόλογο του εντύπου οι δύο επίτροποι, Viviane Reding και Erkki Liikanen, τα δέκα προγράμματα Leonardo επιλέχθηκαν ανάμεσα σε πέραν των 80 προγραμμάτων και 600 εταιριών που χρηματοδοτήθηκαν κατά την περίοδο 1995 μέχρι 1999 -πρώτη φάση Leonardo da Vinci- και ανταποκρίνονται στις πέντε προτεραιότητες του προγράμματος.

Στόχος του προγράμματος «Cultural Heritage Tourism Network» ήταν η δημιουργία προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού και αγροτουρισμού. Ο ΚΟΤ έχει αξιοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα διοργανώνοντας σχετικά σεμινάρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024