Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα (πλην Αττικής) οι Ολλανδοί τουρίστες
Τουριστική πολιτική

Έρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα (πλην Αττικής) οι Ολλανδοί τουρίστες

Επιπλέον, όλη η ελληνική επικράτεια είναι εκτός του καταλόγου με τις 'περιοχές κινδύνου' από την Κυριακή 20 Ιουνίου για τη Γερμανία.

“Να ταξιδεύουν στην Ελλάδα ελεύθερα (πλην της Αττικής) θα μπορούν από την Κυριακή οι Ολλανδοί τουρίστες. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που έρχεται μετά το πρόσφατο ταξίδι του Υπ. Τουρισμού Θεοχάρη στην Ολλανδία και τις επαφές του με την υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ολλανδίας, Anita van den Ende αναφέρει σε twitt το Υπουργείο Τουρισμού, ενώ ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης στο δικό του twitter γράφει: “Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη το άνοιγμα της αγοράς για τους Ολλανδούς τουρίστες για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης προς την χώρα μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα επίπεδα: υγειονομικό, τεχνικό και πολιτικό”.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, όλη η ελληνική επικράτεια είναι εκτός του καταλόγου με τις “περιοχές κινδύνου” από την Κυριακή 20 Ιουνίου για τη Γερμανία. Από τις μεγάλες αγορές, ερωτηματικό παραμένει η Βρετανία, με την ελπίδα οι Άγγλοι τουρίστες να ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια μετά στις 19 Ιουλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024