Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈρευνες για τα αίτια και της δεύτερης αεροπορικής τραγωδίας στη Βενεζουέλα

Έρευνες για τα αίτια και της δεύτερης αεροπορικής τραγωδίας στη Βενεζουέλα

Εξονυχιστικές έρευνες γίνονται τις τελευταίες μέρες για τα αίτια, που προκάλεσαν και τη δεύτερη αεροπορική τραγωδία, στη Βενεζουέλα,όταν αεροσκάφος της εταιρίας West Caribbean Airways, που εκτελούσε την πτήση Παναμά – […]

Εξονυχιστικές έρευνες γίνονται τις τελευταίες μέρες για τα αίτια, που προκάλεσαν και τη δεύτερη αεροπορική τραγωδία, στη Βενεζουέλα,<...>όταν αεροσκάφος της εταιρίας West Caribbean Airways, που εκτελούσε την πτήση Παναμά – Μαρτινίκα με 152 επιβάτες και 8μελές πλήρωμα, συνετρίβη την Τρίτη 16 Αυγούστου 2005, στη Βενεζουέλα.

Όπως αναφέρει σχετικά το BBC, οι αρχές της χώρας εντόπισαν το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, ενώ ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων ήταν το έργο των σωστικών συνεργείων, καθώς πολλά από τα πτώματα είχαν καλυφθεί από τις λάσπες. Και οι 152 επιβάτες του αεροπλάνου, που έχασαν τη ζωή τους, ήταν Γάλλοι, ενώ το πλήρωμα ήταν Κολομβιανοί. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 135 πτώματα. Τα θύματα ήταν κυρίως κυβερνητικοί αξιωματούχοι από το γαλλικό νησί της Καραϊβικής, οι οποίοι γύριζαν στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους έπειτα από διακοπές στον Παναμά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι “το αεροσκάφος MD-82 είχε περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους τη Δευτέρα και είχε επιθεωρηθεί δύο φορές από τις γαλλικές αρχές στη Μαρτινίκα, χωρίς να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα”, όπως δήλωσαν οι κολομβιανές αρχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024