Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕξωτικές γιορτές με τη Royal Caribbean Cruises
Κρουαζιέρες σε ΝΑ Ασία, Ν. Ζηλανδία και Καραϊβική

Εξωτικές γιορτές με τη Royal Caribbean Cruises

Το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Quest” της Azamara Cruises την εορταστική περίοδο θα περιηγηθεί στη ΝΑ Ασία σε μια κρουαζιέρα 19 ημερών, με αναχώρηση από την Σιγκαπούρη στις 16 Δεκεμβρίου. Τα κρουαζιερόπλοιο […]

Το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Quest” της Azamara Cruises την εορταστική περίοδο θα περιηγηθεί στη<...> ΝΑ Ασία σε μια κρουαζιέρα 19 ημερών, με αναχώρηση από την Σιγκαπούρη στις 16 Δεκεμβρίου. Τα κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές όπως το εξωτικό Κο Σαμούι, την Μπανγκόκ, το ιστορικό Χο Τσι Μίνχ και το Ανόι στο Βιετνάμ, ενώ θα επιστρέψει στο μοντέρνο Χονγκ Κόνγκ, στην Κίνα, τελευταίο σταθμό της κρουαζιέρας, στις 3 Ιανουαρίου.

Το “Millenium” θα ταξιδέψει στις θάλασσες της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από το Όκλαντ στις 21 Δεκεμβρίου και μετά από επισκέψεις σε πολλές πόλεις της Νέας Ζηλανδίας, στις 31 Δεκεμβρίου θα προσεγγίσει την Μελβούρνη, για την υποδοχή του Νέου Έτους, πριν το κρουαζιερόπλοιο αναχωρήσει για το Σίδνευ στις 3 Ιανουαρίου, όπου και θα ολοκληρώσει το ταξίδι του την επόμενη μέρα.

Για όσους θέλουν να ζήσουν έντονες συγκινήσεις και να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα της Λατ. Αμερικής, το “Explorer of the Seas της Royal Caribbean αναχωρεί στις 21 Δεκεμβρίου από την Νέα Υόρκη και επιστρέφει σε αυτή στις 2 Ιανουαρίου, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Αϊτή, Σεν Μααρτέν, Μπαρμπέιντος, Αντίγκουα και Βρετανικές Παρθένους Νήσους. To “Navigator of the Seas” δίνει την ευκαιρία για μοναδικά Χριστούγεννα από τις 24 Δεκεμβρίου, καθώς θα αναχωρήσει από την Φλόριντα, για Πουέρτο Ρίκο, Σεν Τόμας, Αντίγκουα, Σεν Κιτς, Σεν Μααρτέν και Μπαχάμες, και θα επιστρέψει στο λιμάνι αναχώρησης στις 3 Ιανουαρίου. Τη ίδια χρονική περίοδο παρόμοιους προορισμούς θα επισκεφτούν τόσο το Serenade of the Seas όσο και το “Adventure of the Seas”.

Με το Infinity θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε για 15 ημέρες, την Χιλή, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη και να επισκεφτείτε πόλεις, όπως το Βαλπαραϊσο, το Μοντεβιδέο και το Μπουένος Aιρες. Το Jewel of the Seas ταξιδεύει από τις 29 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Ιανουαρίου και για 12 ημέρες σε Αϊτή, Κολομβία, Διώρυγα του Παναμά, Κόστα Ρίκα και Γκράντ Κέημαν.

Δύο από τις ναυαρχίδες του στόλου της Royal Caribbean Cruises, το “Liberty of the Seas” και το “Celebrity Solstice”, θα περιηγηθούν για 8 ημέρες στην Ανατολική Καραϊβική. Με λιμάνι αναχώρησης και επιστροφής την Φλόριντα, τα κρουαζιερόπλοια θα επισκεφτούν από τις 21 έως τις 28 Δεκεμβρίου και από τις 20 έως και τις 27 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, το Πουέρτο Ρίκο, το Σεν Μάαρτεν, τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και την Αϊτή.

Τέλος, τα “Freedom of the Seas” και “Liberty of the Seas” δίνουν την ευκαιρία για εξωτικά Χριστουγέννα και Πρωτοχρονιά στα πλέον ειδυλλιακά μέρη του πλανήτη, αφού σε κρουαζιέρες διάρκειας 8 ημερών, θα επισκεφτούν την Αϊτή, την Τζαμάικα, το Γκράντ Κέημαν και το Μεξικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024