Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦωτεινή διακόσμηση κατά μήκος του τμήματος Jing’an του ποταμού Suzhou στη Σαγκάη
Προορισμός

Φωτεινή διακόσμηση κατά μήκος του τμήματος Jing’an του ποταμού Suzhou στη Σαγκάη

Το σχέδιο φωτισμού καλύπτει την απόσταση από την οδό Yuanjing μέχρι τη Middle Henan Road στη βόρεια όχθη, μήκους 4,7 χλμ. και την απόσταση από την οδό Anyuan μέχρι την οδό North Chengdu στη νότια όχθη, η οποία έχει μήκος 1,6 χλμ.

Το έργο για την εγκατάσταση φωτεινής διακόσμησης κατά μήκος του τμήματος Jing’an του ποταμού Suzhou έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και όλα τα φώτα θα είναι αναμμένα, σύμφωνα με το Γραφείο Jing’an της Υπηρεσίας Εμφάνισης της Πόλης της Σαγκάης, προσφέροντας μια φαντασμαγορική εικόνα στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, το σχέδιο φωτισμού καλύπτει την απόσταση από την οδό Yuanjing μέχρι τη Middle Henan Road στη βόρεια όχθη, μήκους 4,7 χλμ. και την απόσταση από την οδό Anyuan μέχρι την οδό North Chengdu στη νότια όχθη, η οποία έχει μήκος 1,6 χλμ.

Οι βόρειες και νότιες όχθες του ποταμού Suzhou στο Jing’an είναι αλληλένδετες, αναδεικνύοντας τη μοναδική περιφερειακή διασύνδεση αλλά και την ανθρωπιστική χροιά της περιοχής μέσω της “ποίησης” του φωτός που μεταφέρεται από τις αρχιτεκτονικές δομές που πρόσφατα οικοδομήθηκαν.

Η ανακατασκευή στο πάρκο Butterfly Bay είναι το επίκεντρο του έργου. Παιδικές σκηνές όπως το “μαγικό κρύσταλλο” και το “Καλειδοσκόπιο Δεντρομπούκαλο” δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ονειρικές μεθόδους. Το Butterfly Bay Park μετατρέπεται σε ένα «μαγικό δάσος ψευδαίσθησης», που περιλαμβάνει φανταστικές προβολές και εικόνες κινουμένων σχεδίων με οθόνη νερού που έγιναν δυνατές μέσω της τεχνολογίας Τεχνικής Νοημοσύνης. Έτσι οι μικροί επισκέπτες θα απολαμβάνουν ένα θέαμα που απεικονίζει το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα διακοσμητικά φώτα στο τμήμα Jing’an μπορούν να ανάψουν αλλά και να ελεχθεί η ένταση τους εξ αποστάσεως μέσω ενός υπερσύγχρονου συστήματος ελέγχου.

Τα φώτα μπορούν να ρυθμιστούν, ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να δημιουργήσουν διαφορετική ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας οπτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ενώ είναι φιλικά για το περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι αειφορία της κοινωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024