Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓια αυξημένη τουριστική κίνηση από τις Η.Π.Α. προς Ελλάδα κάνουν λόγο Ελληνο-αμερικάνοι ταξιδιωτικοί πράκτορες

Για αυξημένη τουριστική κίνηση από τις Η.Π.Α. προς Ελλάδα κάνουν λόγο Ελληνο-αμερικάνοι ταξιδιωτικοί πράκτορες

Αυξημένη εκτιμούν πως θα είναι η τουριστική κίνηση από τις Η.Π.Α. προς Ελλάδα τα επόμενα δύο χρόνια Ελληνο-αμερικάνοι ταξιδιωτικοί πράκτορες,σύμφωνα με δηλώσεις τους σε ομογενειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όπως μάλιστα […]

Αυξημένη εκτιμούν πως θα είναι η τουριστική κίνηση από τις Η.Π.Α. προς Ελλάδα τα επόμενα δύο χρόνια Ελληνο-αμερικάνοι ταξιδιωτικοί πράκτορες,<...>σύμφωνα με δηλώσεις τους σε ομογενειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως μάλιστα σημειώνουν “η πρόσφατη αναγγελία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τη λειτουργία γραφείων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Μαϊάμι, στο Λος `Αντζελες και στο Σικάγο, καθώς και η ενδυνάμωση του γραφείου στη Νέα Υόρκη, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις Η.Π.Α.”.

Οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά είναι ήδη αυξημένες, κατά τους πράκτορες, ενώ αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις τους και για το 2007, σύμφωνα με μεταδόσεις της ΕΡΤ. Από την άλλη, όσον αφορά στα ταξίδια των Αμερικάνων προς τη γείτονα χώρα, Τουρκία, η εφημερίδα `Daily News` αναφέρει πως “λόγω τρομοκρατίας, ο τουρισμός από τις Η.Π.Α. προς την χώρα αυτή μειώθηκε κατά 50% τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αν και μέσα στο 2005 υπήρξε αύξηση 25%, σε σχέση με πέρσι”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024