Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Hospitality Expo Cyprus ανοίγει τις πύλες τις στις 25 Ιανουαρίου
Εκθέσεις

H Hospitality Expo Cyprus ανοίγει τις πύλες τις στις 25 Ιανουαρίου

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο και Αίγυπτο.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, ανοίγει τις πύλες της η 1η Διεθνής Έκθεση Hospitality Expo Cyprus, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και τελεί υπό την αιγίδα του εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 11:15 π.μ.

Η Hospitality Expo Cyprus θα αναπτυχθεί σε τέσσερις αίθουσες της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων-Λευκωσία και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ., με τη συμμετοχή εταιρειών από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο και Αίγυπτο.

Η έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στους χιλιάδες επαγγελματίες που θα την επισκεφθούν, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή, διακόσμηση, τεχνολογία και εξοπλισμό ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εστίασης & αναψυχής.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Hospitality Forum, με ενδιαφέροντα Workshop & Seminars και θα αποτελέσει πηγή ενημέρωσης, τεχνογνωσίας, έμπνευσης και δικτύωσης για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η Hospitality Expo Cyprus θα αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός για τον κυπριακό τουριστικό κλάδο, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση του τουρισμού, ενός από τους βασικούς πυλώνες της Κυπριακής οικονομίας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη:

  • Του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
  • Του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων
  • Του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας
  • Του Υφυπουργείου Τουρισμού

Την έκθεση στηρίζουν το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου – ΕΤΕΚ, o Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – ΣΠΟΛΜΗΚ, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Μελετητών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών – ΠΟΕΕΜ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, ο  Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Κέντρων Αναψυχής – ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. Την έκθεση συνδιοργανώνουν από κοινού οι εταιρείες Display Art Plc, Expo Line και MG Media Expo Ltd.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024