Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH Transhotel εισέρχεται στην ινδική αγορά μέσω της Catai Tours
Η Catai θα προσφέρει πάνω από 52.500 ξενοδοχεία της Transhotel

H Transhotel εισέρχεται στην ινδική αγορά μέσω της Catai Tours

Η Transhotel, παγκόσμιος προμηθευτής τουριστικών υπηρεσιών και η Catai Tours υπέγραψαν συμφωνία βάσει της οποίας η μητρική εταιρεία του Ομίλου Transhotel εισέρχεται στην ινδική αγορά. Ο tour operator, που έχει […]

Η Transhotel, παγκόσμιος προμηθευτής τουριστικών υπηρεσιών και η Catai Tours υπέγραψαν συμφωνία βάσει της<...> οποίας η μητρική εταιρεία του Ομίλου Transhotel εισέρχεται στην ινδική αγορά. Ο tour operator, που έχει ισχυρά θεμέλια στην Ινδία, θα συνοδεύσει την Transhotel σε αυτή τη στρατηγική κίνηση, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της στη δεύτερη πιο σημαντική αγορά της ασιατικής ηπείρου. Από τον περασμένο Ιούλιο, η Transhotel είναι παρούσα επίσης στην Κίνα, μία ακόμη από τις ανερχόμενες αγορές της περιοχής.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά στη χώρα, περισσοτέρων από 52.500 ξενοδοχείων που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Transhotel και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους επαγγελματίες μέσω του συστήματος online διαχείρισης κρατήσεων TOR System Advanced. Αυτό είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του Στρατηγικού Σχεδίου 2008-2010 της εταιρείας, με βάση την ανάπτυξη υπηρεσιών ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες αγορές.

Η Catai Tours ίδρυσε την Catai India Private Limited τον Μάιο του 2007, ώς μέρος του σχεδίου διεθνοποίησης της, δεδομένου ότι το εν λόγω γραφείο συνέχισε να σημειώνει αύξηση τόσο σε όγκο επιβατών όσο και στη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του. Η Catai India γεννήθηκε με σαφή προσανατολισμό εξερχόμενου τουρισμού από την Ινδία σε άλλες χώρες χάρις στην εκτεταμένη γνώση του ταξιδιωτικού κλάδου στην Ινδία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του δικτύου της, ιδίως, σε συνδυασμό με τη δραστηριότητά της στον εισερχόμενο τουρισμό. Η Catai Tours είναι η 1η ισπανική εταιρεία που εγκαθίσταται στην Ινδία.

Η έναρξη της συνεργασίας επισημοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Transhotel στη Μαδρίτη. Στην υπογραφή της συμφωνίας συμμετείχαν ο Χούλιο Ντε λα Κρούθ Γενικός Διευθυντής/CEO της Transhotel, και η Ματίδτε Τόρρες γενική διευθύντρια της Catai Tours. Επίσης ήταν παρόντες ο Αμαντέο Φρανκέτ Γενικός Εμπορικός Διευθυντής/CCO της Transhotel και ο Χοσέ Ιγκνάθιο ντε Όκα, Διευθυντής Πωλήσεων Αμερικής και Ασίας/Ειρηνικού της Transhotel και αντίστοιχα ο Κάρλος Βιρουέ, Διευθυντής Ισπανίας της Catai Tours.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χούλιο Ντε λα Κρούθ έδωσε έμφαση στην ιδιέταιρη σημασία που έχουν αυτού του είδους οι κινήσεις για την Transhotel. “Η διεθνής επέκταση αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της εταιρείας. Η γεωγραφική διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων μας, μας επιτρέπει επίσης, εκτώς των άλλων, να ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους των αρνητικών οικονομικών καταστάσεων, όπως αυτή που βιώνει η αγορά σήμερα. Επιπλέον, η επιλογή ενός «Ταξιδιωτικού συντρόφου» όπως είναι η Catai Tours, εξαίρετης φήμης και μεγάλης εμπειρίας, μας εγγυάται την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε αυτό το νέο εγχείρημα”. Από μεριάς της, η Ματίλδε Τόρρες εξέφρασε την ικανοποίησή της για αυτή τη συνεργασία. “Σε αγορές όπως η Ινδική, η Transhotel και η Catai Tours είναι φυσικοί συνεταίροι. Αυτή η συγγένεια θα μας δώσει αποτελέσματα ακόμη πιο θετικά σε μία ουσιαστικής σημασίας αγορά του παγκόσμιου τουριστικού τομέα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024