Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Zeus International προχώρησε στην εξαγορά τριών ξενοδοχείων στο Βουκουρέστι
Ξενοδοχεία

H Zeus International προχώρησε στην εξαγορά τριών ξενοδοχείων στο Βουκουρέστι

Ο όμιλος θα δρομολογήσει άμεσα επένδυση εκτενούς ανακαίνισης των κτιρίων (ξενοδοχεία Central, Venezia και Opera), ώστε να αναδειχθούν σε κορυφαία boutique hotels της Ρουμανίας.

Ο όμιλος της Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιτυχή ολοκλήρωση εξαγοράς και απόκτησης τριών ξενοδοχείων στη Ρουμανία.

Στο Βουκουρέστι, το “Παρίσι των Βαλκανίων”, γύρω από τους κήπους του Cismigiu κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης (Centru Vechi), αλλά και στην καρδιά της πολιτιστικής και εμπορικής περιοχής, βρίσκονται τα ξενοδοχεία Central, Venezia και Opera.

Τα ξενοδοχεία Central και Opera, τα οποία χτίστηκαν κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου είναι κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Μέγαρο του Κοινοβουλίου (πρώην “Παλάτι του Λαού”), το ρουμανικό “Αθήναιον” και το πρώην βασιλικό παλάτι στην Πλατεία Επανάστασης, το οποίο λειτουργεί πλέον ως Εθνικό Μουσείο Τέχνης. Το ξενοδοχείο Venezia αποτελεί ιστορικό μνημείο τέχνης και πολιτισμού, το οποίο κτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, ένα διατηρητέο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην ιστορική πλατεία του Mihail Kogalniceanu (ιδρυτή της σύγχρονης Ρουμανίας).

Η Zeus International, έπειτα από μία επιτυχημένη διαχείριση των τριών αυτών ξενοδοχείων από τον Σεπτέμβριο του 2015, όπου 8πλασίασε το GOP, προέβη στην εξαγορά τους.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα επενδυτική πρωτοβουλία και την αύξηση του χαρτοφυλακίου της ΖΕΥΣ” ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός, προέδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και πρόσθεσε ότι “αποσκοπούμε στην ανάδειξη της παρουσίας μας στον τομέα των ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ευρωπαϊκό χώρο, εστιάζουμε στις προοπτικές αύξησης της κερδοφορίας και παραμένουμε αισιόδοξοι πως αυτη μας η επένδυση στην Ρουμανία θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής”.

Ο όμιλος θα δρομολογήσει άμεσα επένδυση εκτενούς ανακαίνισης των κτιρίων, ώστε να αναδειχθούν σε κορυφαία boutique hotels της Ρουμανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024