Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςHATTA: H Ελλάδα ανανέωσε την εκπροσώπησή της στην ECTAA
Τουριστικά γραφεία

HATTA: H Ελλάδα ανανέωσε την εκπροσώπησή της στην ECTAA

Νέος πρόεδρος της ECTΑΑ εκλέχθηκε ο Frank Oostdam (Ολλανδία), αντιπρόεδρος η Heli Maki-Franti (Φινλανδία), ενώ επανεκλέχθηκε ο κ. Μάριος Καμμένος, αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και αναπλ. γενικός γραμματέας της FEDHATTA, στη θέση του ταμία.

Νέο ΔΣ ανέδειξε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων & Tour Operator της Ευρώπης, ECTAA (European Travel Agents & Tour Operators Association), στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Semi Annual Meeting της (9-10 Ιουνίου 2022) στη Λευκωσία.

Νέος πρόεδρος της ECTΑΑ εκλέχθηκε ο Frank Oostdam (Ολλανδία), αντιπρόεδρος η Heli Maki-Franti (Φινλανδία), ενώ ιδιαίτερα τιμιτική ήταν και η επανεκλογή του κ. Μάριου Καμμένου στη θέση του ταμία. Ο κ. Καμμένος είναι αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και αναπλ. γενικός γραμματέας της FEDHATTA και εκπροσωπεί τα ελληνικά τουριστικά γραφεία στην Ευρώπη από την ίδια θέση από το 2018.

H σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ECTAA διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πρόεδρος: Frank Oostdam (Ολλανδία)
  • Αντιπρόεδρος: Heli Maki-Franti (Φινλανδία)
  • Ταμίας: Μάριος Καμμένος (Ελλάδα)
  • Μέλη: Pawel Niewiadomski (Πολωνία), Daniela Stoeve (Βουλγαρία) και Jan Van Steen (Βέλγιο)        

Ο κ. Oostdam, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την προτίμησή τους δήλωσε πως η πανδημία του COVID-19, o πόλεμος στην Ουκρανία, το αυξημένο κόστος καυσίμων και η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού αποτελούν μερικές μόνο από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. Η ECTAA θα συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά τα μέλη της έτσι ώστε με το κατάλληλο πλαίσιο μέτρων στήριξης να μπορέσουν να ανακάμψουν και δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα να ανανεώσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022