Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Αίγυπτος ψάχνει την ανάκαμψη του τουρισμού της στην… Ερυθρά Θάλασσα
Προώθηση προορισμού

Η Αίγυπτος ψάχνει την ανάκαμψη του τουρισμού της στην… Ερυθρά Θάλασσα

Ο Αιγυπτιακός Οργανισμός Τουρισμού επανεπικοινωνεί το επιτυχημένο λογότυπο 'Red Sea Riviera', ενώ σκοπός είναι η επιτυχία του να επεκταθεί και σε άλλους ηλιόλουστους προορισμούς της Ερυθράς Θάλασσας, όπως η El Gouna, η Hurghada, το Sahl Hashish, η Makadi Bay, η Soma Bay και το Marsa Alam.

Σε μία χρονική στιγμή που η Αίγυπτος αντιμετωπίζει τεράστια μείωση τουριστών, λόγω των σοβαρών θεμάτων ασφαλείας και των τρομοκρατικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους, ο Αιγυπτιακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου το μεγάλης επιτυχίας λογότυπο της Ερυθράς Θάλασσας στα πλαίσια της ενεργειών μάρκετινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως μέρος των σχεδίων του για επέκταση του brand name “Red Sea Riviera” με άλλα θέρετρα.

Η πρωτοβουλία αυτή θα αναδείξει το λογότυπο που χρησιμοποιείται από τους τουριστικούς πράκτορες του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού και του Ηνωμένου Βασιλείου σε προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικές καμπάνιες για να υπενθυμίσει στους παραθεριστές την γοητεία της Ερυθράς Θάλασσας, χάρη στα πολυτελή θέρετρα της, την ηλιοφάνεια και τις αμμουδερές παραλίες.

Η παγκόσμια φήμη του Sharm El Sheikh ως εξαιρετικού προορισμού διακοπών “χτίστηκε” υπό την “ομπρέλα” του Red Sea Riviera, και το λογότυπο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε εκστρατείες μάρκετινγκ του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού το 2004.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Αιγύπτου στοχεύει να επεκτείνει την επιτυχία του και σε άλλους ηλιόλουστους προορισμούς της Ερυθράς Θάλασσας, όπως η El Gouna, η Hurghada, το Sahl Hashish, η Makadi Bay, η Soma Bay και το Marsa Alam.

Ο Rasha Azaizi, διευθυντής του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Το λογότυπο Red Sea Riviera ήταν μέρος της πιο επιτυχημένης τουριστικής διαφημιστικής καμπάνιας της Αιγύπτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, συλλαμβάνοντας τέλεια τη μοναδική υπόσχεση της χώρας για ξεκούραστες και συναρπαστικές διακοπές. Η επέκταση του ονόματος ‘Red Sea Riviera’ σε άλλους παραλιακούς προορισμούς της περιοχής θα μας δώσει τη δυνατότητα να τεθεί η Αίγυπτος και πάλι στη λίστα ‘Riviera League’ δημοφιλών διεθνών τουριστικών προορισμών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024