Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Air Serbia ενημερώνει για τις υπηρεσίες της εταιρείας και για την πόλη του Βελιγραδίου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Serbia ενημερώνει για τις υπηρεσίες της εταιρείας και για την πόλη του Βελιγραδίου

Η Air Serbia και ο Οργανισμός Τουρισμού του Βελιγραδίου, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση για τις υπηρεσίες της εταιρείας και για την πόλη του Βελιγραδίου.

Η Air Serbia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας, πραγματοποίησε εκδήλωση για εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τη συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου και Σέρβων εκπροσώπων ξενοδοχείων και γραφείων ταξιδίων του Βελιγραδίου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσιάσεις της Air Serbia και της πόλης του Βελιγραδίου, συναντήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων με τους Σέρβους επαγγελματίες του τουρισμού και παράθεση κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους, ευγενική χορηγία του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, η κία Jelena Srdanovic, πρόξενος και ο κ. Petar Novakovic, α’ γραμματέας της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα, η κα Djurdjica Vincic-Tomic, περιφερειακή διευθύντρια της Air Serbia, η κα Ivana Vucelic, επικεφαλής του Τομέα Προώθησης του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου και ο κ. Philip Philippou, γενικός διευθυντής Ελλάδος της Etihad Airways, στρατηγικού εταίρου της Air Serbia.   

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Air Serbia, όπως οι απευθείας πτήσεις Βελιγράδι – Νέα Υόρκη με το ολοκαίνουργιο Airbus 330.

Η Air Serbia συνεχίζει και φέτος το δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Βελιγράδι φθάνοντας τις δύο καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα και δύο από την Θεσσαλονίκη, από τις 12 Ιουνίου και από την 1 Ιουνίου αντίστοιχα. Η Air Serbia πετάει σε 44 ευρωπαϊκούς και μεσογειακούς προορισμούς και από τις 23 Ιουνίου ξεκινάει απευθείας πτήσεις από το Βελιγράδι για την Νέα Υόρκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024