Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ airBaltic συνδέει τη Ρίγα της Λετονίας με τη Θεσσαλονίκη
Αεροπορικές εταιρείες

Η airBaltic συνδέει τη Ρίγα της Λετονίας με τη Θεσσαλονίκη

Η airBaltic θα πετά από τη Ρίγα προς τη Θεσσαλονίκη δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή και Κυριακή), από τις 5 Ιουνίου 2015. Οι επιβάτες θα μετακινούνται με αεροσκάφη Boeing 737-300, ενώ η πτήση θα διαρκεί 2 ώρες και 55 λεπτά.

Η airBaltic θα ξεκινήσει νέες πτήσεις μεταξύ της πρωτεύουσας της Λετονίας, Ρίγα και της Θεσσαλονίκης από το επόμενο καλοκαίρι -και συγκεκριμένα από τις 5 Ιουνίου. Το νέο δρομολόγιο θα συνδέσει άλλον ένα δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους τουρίστες της Βαλτικής. Επίσης, θα φέρει κοντά τους ταξιδιώτες του νότου με τη Ρίγα, αλλά και πέρα από αυτήν, με προορισμούς της Βαλτικής, της Ευρώπης, τη Σκανδιναβίας, των χωρών του Κόλπου και της Μ. Ανατολής.

Ο Christophe Viatte, εμπορικός διευθυντής της airBaltic, δήλωσε: “Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τη ζωντανή της πολιτιστική ζωή και την αρχαία της ιστορία, πρτάγματα που είναι ορατά στις εντυπωσιακές της εκκλησίες, τα μνημεία και τα κτίριά της, στις ακτές του Αιγαίου. Αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών τόσο για τους εραστές του πολιτισμού όσο και για όσους αναζητούν τον ήλιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ανακοινώνουμε την πρόσθεση ενός τέτοιου προορισμού στον ‘χάρτη’ των δρομολογίων μας, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών για τους ταξιδιώτες από την περιοχή της Βαλτικής και ενδυναμώνοντας τις απευθείας συνδέσεις μας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη”.

Η airBaltic θα πετά από τη Ρίγα προς τη Θεσσαλονίκη δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή και Κυριακή). Οι επιβάτες θα μετακινούνται με αεροσκάφη Boeing 737-300, ενώ η πτήση θα διαρκεί 2 ώρες και 55 λεπτά.

Σήμερα, η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 60 προορισμούς από τη βάση της στη Ρίγα της Λετονίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024