Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Apartments Abroad σταμάτησε τη λειτουργία της
Η εταιρεία λειτουργούσε από το 1991

Η Apartments Abroad σταμάτησε τη λειτουργία της

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η εταιρεία Apartments Abroad, με χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της κατοικίας, διέκοψε τη λειτουργία της, παρά τις ύστατες προσπάθειες πώλησής της. Η επιχείρηση, που εδρεύει στο […]

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η εταιρεία Apartments Abroad, με χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της κατοικίας, διέκοψε τη<...> λειτουργία της, παρά τις ύστατες προσπάθειες πώλησής της. Η επιχείρηση, που εδρεύει στο Stoke on Trent, χειρίζεται 100.000 πελάτες ετησίως μέσω της ιστοσελίδας apartmentsabroad.com. Ο Steve Currie, διευθυντής του γραφείου ειδικών στη διάσωση, αποκατάσταση και αναδιάρθρωση επιχειρήσεων Begbies Traynor, επιβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός “πακέτου” διάσωσης για την εταιρεία είχε αποτύχει και ότι αυτή διέκοψε τη δραστηριότητά της.

Ο γενικός διευθυντής της Apartments Abroad, Ian Thirlwall, δήλωσε: “Παρά τις έντονες προσπάθειες της εταιρείας και των συμβούλων της, δεν κατέστη δυστυχώς εφικτό να συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Είναι πολύ λυπηρό, καθώς είχαμε βρεθεί πολύ κοντά στο να πουλήσουμε την εταιρεία ως λειτουργούσα επιχείρηση πριν από τα Χριστούγεννα. Όταν αυτό απέτυχε, οποιαδήποτε μεταγενέστερη υπόσχεση στήριξης των ταμειακών ροών μας, απέτυχε και αυτή να υλοποιηθεί. Παρόλο το `χτύπημα`, συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες διάσωσης της εταιρείας και μέχρι σήμερα διαπραγματευόμασταν μια πιθανή εξαγορά. Δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη και μεγάλη μας λύπη σταματούμε τη λειτουργία μας. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους στην αγορά, τόσο στη βάση μας όσο και στο εξωτερικό που μας στήριξαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες”.

Ξεκινώντας τη λειτουργία το 1991, η επιχείρηση πρόσφερε επίσης μεταβιβάσεις εξοχικών κατοικιών μέσω της ιστοσελίδας resorttaxis.com και διέθετε κατοικίες προς πώληση στο εξωτερικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πτώχευση τουριστικής εταιρείας το 2010, η οποία ακολουθεί τις Allbury Travel Group και Globespan τον περασμένο μήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024