Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Αυστραλία θα παραμείνει με κλειστά σύνορα έως τα μέσα του 2022
Τουριστική πολιτική

Η Αυστραλία θα παραμείνει με κλειστά σύνορα έως τα μέσα του 2022

Τα διεθνή σύνορα της Αυστραλίας είναι απίθανο να ανοίξουν ξανά μέχρι το επόμενο έτος, με τις αρχές να λένε ότι 'ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες' και θα το πράξουν μόνο όταν αυτό θα θεωρείται 'ασφαλές'.

Σε συνέντευξή του στο SBS News, ο υπουργός Οικονομικών (Treasurer) της Αυστραλίας Josh Frydenberg είπε ότι είναι “ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να ακολουθούμε ιατρικές συμβουλές για το άνοιγμα των διεθνών συνόρων της Αυστραλίας”.

Τα διεθνή σύνορα της Αυστραλίας είναι απίθανο να ανοίξουν ξανά μέχρι το επόμενο έτος, με τις αρχές να λένε ότι “ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες” και θα το πράξουν μόνο όταν αυτό θεωρείται “ασφαλές”. Αυτή είναι και η βασική υπόθεση του προϋπολογισμού, ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, 11 Μαΐου.

“Πρέπει να ακολουθήσουμε τις ιατρικές οδηγίες. Αυτές βοήθησαν να διατηρήσουμε τους Αυστραλούς ασφαλείς, βοήθησαν να κρατήσουμε τον ιό μακρυα από την Αυστραλία και σε μια ισχυρή υγειονομική κατάσταση. Είχαμε μια ισχυρή οικονομική ανάκαμψη και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτές τις ιατρικές οδηγίεςε, όσον αφορά στα σύνορα”.

Ο πρωθυπουργός Scott Morrison αναφέρει επίσης ότι τα σύνορα “θα ανοίξουν μόνο όταν αυτό είναι ασφαλές να το κάνουμε”.

Στη φωτογραφία, ο υπουργός Οικονομικών (Treasurer) της Αυστραλίας Josh Frydenberg.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024