Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ easyJet holidays καλεί τη βρετανική κυβέρνηση να αναθεωρήσει το καθεστώς καραντίνας
TOs

Η easyJet holidays καλεί τη βρετανική κυβέρνηση να αναθεωρήσει το καθεστώς καραντίνας

Ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet holidays κατέθεσε το συγκεκριμένο αίτημα λίγες μέρες πριν η easyJet holidays ξεκινήσει να στέλνει τους πρώτους πελάτες της σε διακοπές στο εξωτερικό για αυτό το καλοκαίρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet holidays προέτρεψε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να επανεξετάσει την πολιτική καραντίνας εν μέσω ευρείας σύγχυσης σχετικά με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες. Ο Gary Wilson κάλεσε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να συνεργαστούν στενότερα με την τουριστική βιομηχανία για να αποφύγουν τα ανάμεικτα μηνύματα.

“Μετά από μήνες αβεβαιότητας καθώς άρχισαν να αίρονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, είδαμε ενθαρρυντικά σημάδια αυξανόμενης ζήτησης για διακοπές. Δυστυχώς, η πρόσφατη απρογραμμάτιστη καραντίνα για την Ισπανία δημιουργεί νέα αβεβαιότητα και απρόβλεπτες καταστάσεις για τους καταναλωτές”, δήλωσε ο Wilson. “Ενθαρρύνουμε την κυβέρνηση να συνεργαστεί με τη βιομηχανία για να προσφέρει μια πιο στοχευμένη και δομημένη προσέγγιση. Χρειαζόμαστε στοχευμένες απαιτήσεις για την προϋπόθεση καραντίνας, για περιοχές όπου έχουν σημειωθεί αυξημένα κρούσματα αντί η καραντίνα να εφαρμόζεται σε εθνικό επίπεδο”.

Ο Wilson αναφέρει ότι η αύξηση των κρουσμάτων σε τμήματα της ηπειρωτικής Ισπανίας δεν έχουν σχέση με τα Κανάρια νησιά, για παράδειγμα, τα οποία είχαν περιπτώσεις COVID-19 τόσο λίγες όσο 2 ανά 100.000 τις τελευταίες επτά ημέρες, σημαντικά χαμηλότερο από τα ποσοστά μόλυνσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Η πρόσφατη κατάσταση στην Ισπανία έδειξε και πάλι πόσο δύσκολο είναι τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τους παραθεριστές να σχεδιάσουν μαζί με τους ξενοδόχους και τους συνεργάτες τους στους προορισμούς, που πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους τους, καθώς βασίζονται τόσο πολύ στον τουρισμό”, πρόσθεσε. “Θέλουμε να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση για να βρούμε έναν δρόμο προς τα εμπρός, που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να προγραμματίσουν τις επόμενες διακοπές τους με σιγουριά”.

Ο Wilson κατέθεσε το συγκεκριμένο αίτημα προς τη βρετανική κυβέρνηση λίγες μέρες πριν η easyJet holidays ξεκινήσει να στέλνει τους πρώτους πελάτες της σε διακοπές στο εξωτερικό για αυτό το καλοκαίρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024