Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ελλάδα φιλοξενεί την 102η Γενική Συνέλευση της ECTAA, 1-3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα
Εκδήλωση υπό τη διοργάνωση του ΗΑΤΤΑ με την αιγίδα και υποστήριξη του ΕΟΤ

Η Ελλάδα φιλοξενεί την 102η Γενική Συνέλευση της ECTAA, 1-3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Η ECTAA (Group of National Travel Agents` and Tour Operators` Associations within the EU) είναι ο πανευρωπαϊκός φορέας εκπροσώπησης των τουριστικών γραφείων και, φυσικά, εκπροσωπεί και τον ΗΑΤΤΑ. Συγκεκριμένα εκπροσωπεί τους πιο έγκυρους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Η ECTAA (Group of National Travel Agents` and Tour Operators` Associations within the EU) είναι ο πανευρωπαϊκός φορέας εκπροσώπησης των τουριστικών γραφείων<...> και, φυσικά, εκπροσωπεί και τον ΗΑΤΤΑ. Συγκεκριμένα εκπροσωπεί τους πιο έγκυρους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και της Ελβετίας, Κροατίας, Τουρκίας και Νορβηγίας – δηλαδή περί τα 80.000 τουριστικά γραφεία.

Η συνάντηση αυτή είναι ένας θεσμός, κατά τη διάρκεια των εργασιών του οποίου συζητούνται επίκαιρα και κρίσιμα τουριστικά θέματα. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε έξι μήνες σε διαφορετική χώρα και είναι μια εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας.

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την περίοδο που διανύουμε, το γεγονός ότι φιλοξενεί η χώρα μας την εκδήλωση αυτή, η οποία θα συγκεντρώσει τους βασικούς εκπροσώπους του τουρισμού της Ευρώπης”, υποστηρίζει ο HATTA. “Είναι μια άριστη ευκαιρία να προβληθεί στο εξωτερικό μια οργανωμένη και ορθή εικόνα της Ελλάδας, που τόσο διαστρεβλώθηκε μέσω δημοσιευμάτων τη σεζόν που πέρασε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024