Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα για το Dubai Shopping Festival
Ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα με ισχύ από 20 Ιανουαρίου 2011

Η Emirates προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα για το Dubai Shopping Festival

Το 15ο ετήσιο Dubai Shopping Festival ξεκινά φέτος στις 20 Ιανουαρίου 2011 και διαρκεί έως τις 20 Φεβρουαρίου. Η Emirates συνεργάζεται με ξενοδοχειακές μονάδες…

Το 15ο ετήσιο Dubai Shopping Festival ξεκινά φέτος στις 20 Ιανουαρίου 2011 και διαρκεί έως τις 20 Φεβρουαρίου. Η Emirates συνεργάζεται με ξενοδοχειακές μονάδες<...> στο κέντρο της πόλης, αλλά και στην παραλία και προσφέρουν 1 νύχτα δωρεάν διαμονή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Οι ταξιδιώτες που θα κλείσουν 4 διανυκτερεύσεις, θα έχουν τη μία διανυκτέρευση δωρεάν.

Το Dubai Shopping Festival το οποίο ξεκίνησε το 1996, προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται από την Emirates από την πρώτη στιγμή. Ο Russell Sheldon, Senior Vice President Network Passenger Sales Development, Emirates δήλωσε: “Η Emirates υποστηρίζει το Φεστιβάλ ως μέρος της αποστολής της, που είναι η ανάδειξη του Ντουμπάι ως ο απόλυτος τουριστικός προορισμός. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων από όλο τον κόσμο στο Ντουμπάι, το οποίο διαθέτει περίπου 14 εκατ. τ.μ. σε εμπορικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στον κόσμο, το γνωστό Dubai Mall. Εκτός από τις δυνατότητες για shopping, οι γαστρονομικές επιλογές είναι επίσης εντυπωσιακές. Τα πακέτα τα οποία προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα ώστε να κάνουν τη διαμονή στο Ντουμπάι πιο προσιτή”.

Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ψώνια χωρίς φόρους, καθώς επίσης και εκπτώσεις μέχρι 50% σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια του μήνα, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κερδίσουν μεγάλα δώρα μέσα από καθημερινές κληρώσεις. Οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ποικίλουν από Live jazz μουσική μέχρι cartoon shows, ώστε να ψυχαγωγείται και να διασκεδάζει όλη η οικογένεια.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν πακέτα από ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και τα γραφεία της Emirates παγκοσμίως και συμπεριλαμβάνουν επιλογές για ξενοδοχεία, μετακινήσεις προς και από το αεροδρόμιο καθώς και πρωινό μπουφέ. Τα παραλιακά ξενοδοχεία που συμμετέχουν είναι τα: The Westin Mina Seyahi Beach Resort & Marina, The Jumeirah Beach Hotel, το Mina A Salam και το Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina. Τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης είναι τα: Grand Hyatt, Dubai Marriott, Al Bustan Rotana Hotel, Hyatt Regency, Kempinski Hotel Mall of the Emirates, Jumeirah Emirates Towers Hotel, The Address Dubai Marina, The Fairmont Dubai, Shangri-La Hotel, Raffles, Taj Palace Hotel, The Palace – Old Town, Premier Inn Dubai International Airport, Four Points by Sheraton, Al Manzil Hotel, Qamardeen Hotel, Marco Polo Hotel και το Highland City Hotel. Καθώς επίσης και τα Apartment hotels: Dubai Marriott – The Harbour Hotel and Suites και το Pearl Residence.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024