Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ επιτροπή τουρισμού της Αυστραλίας προειδοποιεί τους τουριστικούς πράκτορες

Η επιτροπή τουρισμού της Αυστραλίας προειδοποιεί τους τουριστικούς πράκτορες

Η Επιτροπή Τουρισμού της Αυστραλίας πρόσφατα προειδοποίησε τους τουριστικούς πράκτορες ότι πρέπει να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις δυνατότητες της αν θέλουν να γίνουν ανταγωνιστικοί και αν επιθυμούν να επιβιώσουν […]

Η Επιτροπή Τουρισμού της Αυστραλίας<.> πρόσφατα προειδοποίησε τους τουριστικούς πράκτορες ότι πρέπει να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις δυνατότητες της αν θέλουν να γίνουν ανταγωνιστικοί και αν επιθυμούν να επιβιώσουν από την απειλή που προκύπτει από την αυξανόμενη τάση για κρατήσεις μέσω του Internet.
Ο κ. Andrew Richard, περιφερειακός διευθυντής της επιτροπής τουρισμού της Αυστραλίας, ανακοίνωσε στο Λονδίνο στα πλαίσια του συνεδρίου των εξειδικευμένων τουριστικών πρακτόρων της Αυστραλίας, ότι "υπάρχει μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο που οι τουρίστες αγοράζουν τα ταξίδια τους. Το Internet πρόκειται να έχει μεγάλη επίδραση στις τουριστικές κρατήσεις, αλλά δεν ξέρουμε τα ακριβή της όρια." Ο κ. Richard ανέφερε επίσης ότι οι πράκτορες θα πρέπει να συνδεθούν με τα ηλεκτρονικά συστήματα και να προσφέρουν στους πελάτες τους προστιθέμενη αξία στις τουριστικές υπηρεσίες που πωλούν.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
07/10/2022
06/10/2022
05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022