Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Finnair ξεκινά πτήσεις Ελσίνκι – Guangzhou
Αεροπορικές εταιρείες

Η Finnair ξεκινά πτήσεις Ελσίνκι – Guangzhou

Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A350, με αναχωρήσεις από το Ελσίνκι κάθε Τρίτη και από το Guangzhou κάθε Πέμπτη.

Ο εθνικός φινλανδικός αερομεταφορέας Finnair θα ξεκινήσει εβδομαδιαίες πτήσεις από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, Ελσίνκι, προς την Guangzhou, μια πόλη της νότιας Κίνας, στις 6 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δελτίο τύπου τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη Finnair και όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A350, με αναχωρήσεις από το Ελσίνκι κάθε Τρίτη και από το Guangzhou κάθε Πέμπτη.

Οι κρατήσεις πτήσεων είναι διαθέσιμες μέσω των καναλιών απευθείας πωλήσεων και των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Finnair από τη Δευτέρα.

Η πτήση Ελσίνκι – Guangzhou παρέχει συνδέσεις με μια σειρά από ευρωπαϊκούς προορισμούς της Finnair. Επί του παρόντος, η Finnair πετά σε εβδομαδιαία βάση σε δύο προορισμούς στην Κίνα, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024