Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ισπανία βάζει φρένο στους Βρετανούς τουρίστες με άσχημη συμπεριφορά
Προορισμός

Η Ισπανία βάζει φρένο στους Βρετανούς τουρίστες με άσχημη συμπεριφορά

Στη Μαγιόρκα, τα εστιατόρια στην Playa de Palma επιβάλλουν ενδυματολογικό κώδικα, απαγορεύοντας τα μαγιό και τα μπλουζάκια ποδοσφαίρου.

Η Ισπανία επιβάλλει μια σειρά από νέους κανονισμούς, για να περιορίσει τους Βρετανούς τουρίστες με “αντικοινωνική συμπεριφορά” αλλά και γενικότερα τον “τουρισμό των μεθυσμένων”.

Η πόλη Vigo στη Γαλικία θα επιβάλει πρόστιμο 640 λιρών (785 δολ.) σε όσους πιαστούν να κατουρούν στη θάλασσα – αν και η πόλη δεν έχει διευκρινήσε πως σκοπεύει να αστυνομεύσει μια τέτοια κατάσταση.

Στη Μαγιόρκα, τα εστιατόρια στην Playa de Palma επιβάλλουν ενδυματολογικό κώδικα, απαγορεύοντας τα μαγιό και τα μπλουζάκια ποδοσφαίρου. Οι κανόνες θα είναι ευέλικτοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα θα υπάρχει πολιτική μηδενικής ανοχής.

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι καταπολεμούν τους μεθυσμένους επισκέπτες με διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού των πωλήσεων αλκοόλ, με την πρόεδρο των Βαλεαρίδων Νήσων, Francina Armengol να καταφέρεται πρόσφατα εναντίον τους τουριστών – ταραξιών. “Δεν είναι ούτε το είδος του τουρισμού που θέλουμε ούτε αυτό που αξίζει στους κατοίκους”, δήλωσε.

Το “διάταγμα”  για αντικοινωνική συμπεριφορά ισχύει για τις περιοχές Magaluf, Playa de Palma και San Antonio στην Ibiza.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024