Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κύπρος πιστοποιεί θεματικά πάρκα με το Πρότυπο 'Theme Parks of Cyprus'
Κύπρος

Η Κύπρος πιστοποιεί θεματικά πάρκα με το Πρότυπο 'Theme Parks of Cyprus'

Δικαιούχοι πιστοποίησης είναι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν υποδομές και προσφέρουν υπηρεσίες που εμπίπτουν στη σφαίρα των θεματικών πάρκων.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι έχει προβεί στη δημιουργία Προτύπου για τα Θεματικά Πάρκα της Κύπρου (“Theme Parks of Cyprus“), που στόχο έχει την καθιέρωση των βασικών χαρακτηριστικών που διαθέτει ένα σύγχρονο θεματικό πάρκο και τη διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Δικαιούχοι πιστοποίησης είναι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν υποδομές και προσφέρουν υπηρεσίες που εμπίπτουν στη σφαίρα των θεματικών πάρκων. Για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού, οι δικαιούχοι πρέπει να ικανοποιούν όλα τα υποχρεωτικά κριτήρια και 30% των προαιρετικών κριτηρίων που περιλαμβάνει το Πρότυπο και να υποβάλουν επισήμως, συμπληρωμένο και δεόντως τεκμηριωμένο, το Έντυπο Αίτησης Πιστοποίησης “Theme Parks of Cyprus”.

Με την εισαγωγή του Προτύπου και, κατ’επέκταση, τον καθορισμό ελάχιστων προϋποθέσεων και απαιτήσεων για τα θεματικά πάρκα, το υφυπουργείο επιχειρεί να ωθήσει την ποιοτική ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος, με απώτερο σκοπό να ενισχύσει την τοπική κοινωνία, να συμβάλει στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων και να προσφέρει διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024