Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Neilson αποκαλύπτει σχέδια για Beachclubs σε Ελλάδα, Κροατία και Σαρδινία
TOs

Η Neilson αποκαλύπτει σχέδια για Beachclubs σε Ελλάδα, Κροατία και Σαρδινία

Το Buca Beachclub, το πρώτο θέρετρο μόνο για ενήλικες της εταιρείας, θα ανοίξει κοντά στην Καλαμάτα τον επόμενο χρόνο. Οι αλλαγές αυτές δείχνουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει 10 Beachclubs το 2017.

Ο τουριστικός οργανισμός Neilson πρόκειται να κλείσει και ένα τρίτο Beachclub στην Τουρκία μετά την πτώση της ζήτησης στη γείτονα χώρα, αλλά έχει ήδη στα σχέδιά της να ανοίξει άλλα στην Ελλάδα, την Κροατία και τη Σαρδηνία.

Το Seaside Beachclub στην Ortakent θα κλείσει στο τέλος Οκτωβρίου. Δύο άλλα επίσης στην Τουρκία, το Andriake Beachclub στο Demre και το Adakoy Beachclub κοντά στον Μαρμαρά, έκλεισαν νωρίτερα αυτόν τον χρόνο. Το Phokaia Beachclub στην Foca (Φώκαια) θα παραμείνει ανοιχτό για το 2017.

Ο γενικός διευθυντής David Taylor είπε ότι το Seaside Beachclub “δεν πήγε τόσο καλά όσο πήγαινε συνήθως” αυτόν το χρόνο και πως η μίσθωση πλησίαζε στο τέλος της. “Με τις ανησυχίες σχετικά με την Τουρκία, την παρούσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγορά της χώρας και με τη μίσθωση για το μαγαζί να φτάνει στο τέλος της, αποφασίσαμε να δώσουμε βάση στο άλλο club μας στην Τουρκία”, ανέφερε. “Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία όταν η αγορά ηρεμίσει και αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των καταναλωτών”.

Ο Taylor δήλωσε είπε ότι η εταιρεία επιζητούσε να επεκταθεί και παραπέρα από την Ελλάδα και την Τουρκία το περασμένο έτος. Η Neilson θα ανοίξει το Alana Beachclub στην Paklenica της Κροατίας και το Baia del Mori Beachclub στο Budoni της Σαρδηνίας για το 2017, χωρίς να έχει αποκλείσει πλάνα για περισσότερα στην Ιταλία.

Το Buca Beachclub, το πρώτο θέρετρο μόνο για ενήλικες της εταιρείας θα ανοίξει κοντά στην Καλαμάτα τον επόμενο χρόνο. Οι αλλαγές αυτές δείχνουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει 10 Beachclubs το 2017.

“Αναζητούσαμε τοποθεσίες (για clubs) στη δυτική Μεσόγειο, και η Κροατία με την Ιταλία ήταν πολύ ψηλά στην λίστα μας”, αναφέρει ο Taylor. “Η Κροατία είναι ο κατάλληλος προορισμός για αυτά που κάνουμε με τα σπορ τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. Επίσης πάντα θέλαμε κάτι με μεσογειακό ‘αέρα’ και το βρήκαμε στην περιοχή της Σαρδηνίας”.

Όταν ρωτήθηκε που αλλού σκοπεύει να λειτουργήσει στο μέλλον η Neilson, ο Taylor είπε: “Ψάχνουμε και για άλλα μέρη στην Ιταλία”.

Στη φωτογραφία, Το Seaside Beachclub στην Ortakent.
 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024