Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου
Περιφέρεια

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου

Η TUS Airways, μετά από διετή αναστολή των πτήσεων λόγω πανδημίας επαναλειτούργησε εφέτος και περιλαμβάνει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Καλαμάτα.

Με αντικείμενο την προβολή στην κυπριακή αγορά της Πελοποννήσου και των μοναδικών βιωματικών ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες, πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου η 6η Ψηφιακή Τουριστική Συνάντηση (webinar) Ελλάδας- Κύπρου.

Τη συνάντηση συντόνισε ο προϊστάμενος της διοργανώτριας Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου, κ. Πέτρος Σαγάνας, και σε αυτήν συμμετείχαν ως ομιλητές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κα Άννα Καλογεροπούλου, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος και η διευθύντρια Πωλήσεων της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας TUS Airways, κα Μαίρυλιν Κωνσταντίνου.

Οι ομιλητές παρουσίασαν διεξοδικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου με έμφαση στις θεματικές μορφές τουρισμού (θρησκευτικός-προσκυνηματικός, πολιτιστικός, γαστρονομικός, δραστηριοτήτων στη φύση κ.ά.), ενώ από την πλευρά της η κα Κωνσταντίνου ανέλυσε το πτητικό πρόγραμμα και τις υπηρεσίες της TUS Airways, η οποία μετά από διετή αναστολή των πτήσεων λόγω πανδημίας επαναλειτούργησε εφέτος και περιλαμβάνει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Καλαμάτα.

Το webinar διενεργήθηκε μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που έχει δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024