Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ρωσία αναστέλλει τις πτήσεις προς την Γεωργία μετά τις ταραχές
Αερομεταφορές

Η Ρωσία αναστέλλει τις πτήσεις προς την Γεωργία μετά τις ταραχές

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα δοθεί οδηγία στα ταξιδιωτικά πρακτορεία να μην πωλούν πακέτα για τη Γεωργία.

Την προσωρινή διακοπή όλων των πτήσεων ρωσικών αερογραμμών προς την Γεωργία διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, ύστερα από τις βίαιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη γειτονική του χώρα. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα δοθεί οδηγία στα ταξιδιωτικά πρακτορεία να μην πωλούν πακέτα για τη Γεωργία. Η εταιρεία Aeroflot έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συμμορφωθεί με το διάταγμα.
 
Τα επεισόδια στην Γεωργία άρχισαν πριν λίγες ημέρες, με αφορμή την παρουσία Ρώσων βουλευτών στο κοινοβούλιο για τις ανάγκες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας – σώμα που ιδρύθηκε με ελληνική πρωτοβουλία το 1993. Βουλευτής φαίνεται πως εξόργισε τους διαδηλωτές όταν αποφάσισε να εκφωνήσει ομιλία στα ρωσικά από το έδρανο του προέδρου. Ακολούθησαν συμπλοκές στην πρωτεύουσα Τιφλίδα, που κατέληξαν στον τραυματισμό περισσότερων από 200 ανθρώπων. Το πλήθος πολιόρκησε το κοινοβούλιο και ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024