Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Royal Caribbean επιστρέφει στην Καραϊβική το 2021 με κρουαζιέρες από τις Μπαχάμες
Κρουαζιέρα

Η Royal Caribbean επιστρέφει στην Καραϊβική το 2021 με κρουαζιέρες από τις Μπαχάμες

Νέα 7νυχτα δρομολόγια από το Nassau στις Μπαχάμες, ξεκινώντας τον Ιούνιο.

Αυτό το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες μπορούν επιτέλους να περάσουν από τις εικονικές (virtual) ταξιδιωτικές εμπειρίες σε πραγματικές πολυαναμενόμενες διακοπές και κρουαζιέρες στις Μπαχάμες και το Μεξικό με τη Royal Caribbean International. Η εταιρεία ανακοίνωσε καλοκαιρινές 7νυκτες κρουαζιέρες με το “Adventure of the Seas“, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο από το νέο λιμάνι Nassau, τις Μπαχάμες. Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν island hopping και να απολαύσουν δύο ολόκληρες ημερες στο ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, Perfect Day στο CocoCay, και να εξερευνήσουν Grand Bahama Island, Μπαχάμες και το Cozumel στο Μεξικό.

Οι ταξιδιώτες που ανυπομονούν για τις θερινές διακοπές τους μπορούν να κάνουν κράτηση από την Τετάρτη 24 Μαρτίου και να κλείσουν κρουαζιέρες που ξεκινούν από 12 Ιουνίου.Οι νέες κρουαζιέρες που αναχωρούν έως τον Αύγουστο, θα έχουν εμβολιασμένο πλήρωμα και θα είναι διαθέσιμες σε ενήλικες επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 και σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, με αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σταδιακά και με ασφάλεια προσφέροντας αξέχαστες διακοπές στην Καραιβική. Είναι σαφές ότι τα εμβόλια αλλάζουν τα πάντα για όλους μας και, καθώς ο αριθμός των εμβολιασμών και ο αντίκτυπός τους αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, πιστεύουμε ότι ξεκινώντας κρουαζιέρες για εμβολιασμένους ενήλικες επισκέπτες και το πλήρωμα είναι η σωστή επιλογή. Καθώς προχωρούμε, αναμένουμε ότι η απαίτηση αυτή και άλλα μέτρα θα εξελιχθούν αναπόφευκτα με την πάροδο του χρόνου”, δήλωσε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International. “Η ευκαιρία για homeport στις Μπαχάμες αποτελεί απόδειξη της στενής συνεργασίας της κυβέρνησης και του λαού του νησιωτικού έθνους εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που έχουν σε εμάς και για τη δέσμευσή μας για μια υγιή και ευτυχή επιστροφή στις κρουαζιέρες”.

“Καθώς προσβλέπουμε μια ελπιδοφόρα επιστροφή σε μια δυναμική τουριστική βιομηχανία, η είδηση ότι η βιομηχανία κρουαζιέρας πρόκειται να αρχίσει στις Μπαχάμες είναι συναρπαστική. Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, ίσως εκατομμύρια, θα βιώσουν το Nassau ή το Grand Bahama με τρόπους που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να το πράξουν”, δήλωσε ο Hubert A. Minnis, πρωθυπουργός των Bahamas. “Χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η Royal Caribbean, με την οποία είχαμε μακρά και αμοιβαία επωφελή σχέση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, επέλεξε τις Μπαχάμες ως λιμάνι homeport κατά την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας. Πρόκειται πραγματικά για μια νέα ημέρα τουρισμού. Θα πρέπει να εμπνεύσει πολλές μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, ταξιδιωτικούς πράκτορες, οδηγούς ταξί, εστιατόρια και λιανοπωλητές να προετοιμαστούν για πιο λαμπρές ημέρες, τις καλύτερες που είχαμε ποτέ”.

Εμπειρίες στο Adventure of the Seas
Στο Adventure of the Seas οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν πολλές διαφορετικές εμπειρίες, όπως το Perfect Storm, τις δυο νεροτσουλήθρες με μεγάλες ταχύτητες Cyclone και Typhoon, τον προσομοιωτή FlowRider surf ενώ τα παιδιά να διασκεδάσουν στο aqua park Splashaway Bay.

Στα παραπάνω να προστεθεί η μεγάλη ποικιλία από χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης, όπως το Izumi, που είναι γνωστό για τον κατάλογο των νωπών σούσι και σασίμι, το δημοφιλές steakhouse, Chops Grille και το lounge Boleros με επιρροές από τη Λατινική Αμερική. Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν επιλογές ψυχαγωγίας και εστίασης για όλες τις ηλικίες και για κάθε μέλος της οικογένειας.

“Η Royal Caribbean υπήρξε από καιρό πολύτιμος εταίρος των Μπαχαμών και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί τους για να κάνουμε τον Nassau το νεότερο homeport λιμάνι τους”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού & Αεροπορίας, Dionisio D’Aguilar. “Η κρουαζιέρα αποτελεί ζωτικό τμήμα της οικονομίας των Μπαχαμών και η επιστροφή της Royal Caribbean και των ταξιδιωτών στις ακτές μας θα συμβάλει σημαντικά στην αποκατάσταση και την επανεκκίνηση του τουρισμού. Προετοιμαζόμαστε επιμελώς τους τελευταίους μήνες για να εξασφαλίσουμε μια εξίσου ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επιβάτες της κρουαζιέρες θα λάβουν τη θερμή, φιλική φιλοξενία για την οποία είναι διάσημες οι Μπαχάμες”.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η υγεία τους, αλλά και η υγεία των μελών του πληρώματος και των τοπικών κοινοτήτων που επισκέπτονται αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες της Royal Caribbean. Λεπτομέρειες σχετικά με πρόσθετα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια που θα εφαρμοστούν από τη Royal Caribbean θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα μέτρα για την υγεία και την ασφάλειατης κρουαζιέρας τελούν υπό την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων από την Ειδική Ομάδα που είχε συσταθεί το ( Healthy Sail Panel), τον επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας της Royal Caribbean Group και τον επικεφαλής ιατρό και την τοπική κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις που έχουν θέσει οι Μπαχάμες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρνητικό αποτέλεσμα PCR test πριν από την άφιξή τους, test κατά την άφιξή τους στη χώρα και συμπλήρωση των κατάλληλων εντύπων εισόδου. Οι πλέον επικαιροποιημένες πολιτικές διατίθενται στον δικτυακό τόπο των Μπαχαμών

Οι νέες 7νυκτες κρουαζιέρες της Royal Caribbean προστίθενται και συνεχίζουν την ασφαλή επιστροφή στις κρουαζιέρες, μετά από μήνες επιτυχών κρουαζιερών με το “Quantum of the Seas” στη Σιγκαπούρη και την πρόσφατη ανακοίνωση κρουαζιερών με το πολυαναμενόμενο “Odyssey of the Seas” από τη Χάιφα του Ισραήλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024